[]

Estonya Vize

Çok acil ve sadece kesin bilgilere ihtiyacım var arkadaşlar.

Master için kabul edildim, gitmeme 2 aydan az bir süre kaldığı için önce burdan D-tipi vize alıp orada geçici oturma iznine başvurucam. Gereken belgelerle ilgili sorum var. Aramadığım yer kalmadı, konsolosluk ve Estonya dahil, her kafadan bir ses çıkıyor.

Başvuru formudur, uçak biletidir, sigortadır hallediyorum ama birincisi kalacak yer, ikincisi de gelir bildirimi ile ilgili sorunlarım var. Orda yurtlara başvurdum ve yasal olarak ilk defa Estonya'ya gelen öğrencilere yurt sağlamak durumundalarmış ama başvurduğuma dair herhangi bir belge vs. göndermiyorlarmış. E vizeye başvururken de nerede kalacağıma dair belge istiyorlar. Şaka gibi evet, e ne olacak şimdi?

Gelir bildirimi zorunlu mu? Benim planım; cebimde bir miktar birikmişim var beni 5-6 ay idare edecek kadar. Bu zaman içerisinde bir iş bulup kendimi idare edecek kadar kazanıp orda kalmak ve bunun mümkün hatta kolay olduğunu söylüyorlar. Zaten Master öğrencisiyim, lisans derecem var, bir de burslu kabul oldum, okula 5 kuruş para vermicem. Aklımda ki soru şu; Okulun bana gönderdiği belge var burs kazandığıma dair, buna rağmen az gelir veya para gösterirsem veya hatta herhangi bir sebepten ötürü vize vermeme gibi bir ihtimalleri var mı?

Bu konu benim için hayati önem taşıyan bir konu olduğu için lütfen kulaktan dolma bilgiler yazmayalım buraya.

Şimdiden teşekkürler.

 
Booking olayi mantikli sanirim rezervasyonun iptal oldugunu gorme gibi bi sanslari yok, tesekkurler.

Gecimimi de evet calisarak saglicam ki zaten ogrenciler orada ekstra bi izin almadan part time calisabiliyormus o yuzden zor olacagini sanmiyorum ve dedigim gibi lisans derecem oldugu icin is bulabilecegimi dusunuyorum.

Aslinda merak ettigim, okul burs vermis olsa bile kabul mektubu olmasina ragmen gelir dusuk diye red yer miyim? Bu konuda cok katilar midir?
  • jish cha  (15.06.16 14:36:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.