[]

Spor salonu tadilattayken nasıl spor yapayım

5-6 aydır güzel düzenli çalışıyordum, azıcık forma girdik, göbek azaldı derken ramazan girdi. Durmak, ara vermek yok diyip iftardan önce gitmeye başladım.

Şimdi de spor salonu ramazanda çok gelen giden yok zaten yapılacak tadilat var dediler bayrama kadar kapattılar salonu. Sorsan kurumsal, zincir firma ama tam rezalet ya. Çok canık sıkıldı ama yapacak bir şey de yok.

3-4 hafta mal gibi oturup hamlaşmak istemiyorum. Ne yapmamı tavsiye edersiniz ?
Şınav ve squat'la idareten bir şeyler mi yapayım ? Evde fi tarihinden kalma 4 ve 6 kiloluk dumbıllar var. Onlarla mı çalışayım. P90 mı yapayım?

 
çevrende macfit varsa onlar 1 aylık üyelik yapıyor. ucuz hem.


  • nathanieltroy  (15.06.16 13:46:44) 
Yağ oranın yüksekse cardio programları ile biraz daha yağ yakarak vücut hatlarının daha ortaya çıkmasına yardımcı olabilirsin. Hiit programlarına bir göz at. Koşu hiit programı ile seni 1 ay götürecek başlangıç programlarını dene bence.


  • gozu acik sevisen yahudi  (15.06.16 13:47:21) 
Etrafında park falan varsa calisthenics tipi şeyler yapabilirsin. Park deyince şu annaeanne teyze modundaki aletler değil de paralel dips ya da barfiks demiri olanlardan bahsediyorum. Yoksa eğer aletsiz bodyweight egzersizler de bu geçici sürede işini görür.


  • angelus  (15.06.16 13:47:31 ~ 13:51:28) 
Deparlı koşu üstüne barfiks, dips, şınav.


  • arnold schwarzeneger  (15.06.16 13:51:03) 
Bir adet barfiks barı al eve, squat, barfiks, şınav ve plank çeşitleri ile bayağı sağlam götürebilirsin hatta ağırlık çalışmıyorsan spor salonu gereksi bence.


  • gezegen olan pluton  (15.06.16 13:55:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.