[]

surekli ayni dersi calismak

Benim önümüzdeki kırk gün surekli olarak matematik çalışmam gerekiyor. Yani böyle bi soru soracagim da aklıma gelmezdi, sonuçta yirmi yıldır zaten surekli matematik çalışıyorum. Ama bu kadar yoğun çalışmak zorunda kaldığım bi dönem olmamıştı. Final zamanlarında en fazla iki hafta ayirirdim max yedi ders için.

Sorun şu; derse başlıyorum. Ama bir buçuk iki saat içinde zihin olarak inanılmaz yoruluyorum. Final zamanları napiyordum diye dusundum; genellikle sınavdan bi gece önce çalıştığım için çay, kahveyle ve sınav korkusuyla bir oturuşta uç dort saat çalıştığım oluyordu ama inanılmaz yoruluyorum ya. "Bildiğim her şey yalanmis!" malligi geliyor insana, etrafa boş boş bakıyorsun. Matematikçiler ne demek istediğimi iyi anlar. Ambale oluyorum kısaca.

Müzik mi dinlemeyeyim, pomodore mu kullanayim? Daha az tukenerek nasıl daha verimli çalışirim?

Teşekkürler.

 
bende sayılsal bölümden mezunum, okul yıllarımda mat. çalıştığımı hatırlamıyorum. mat. çalışılmaz ki matematik zeka vardır ya da yoktur. bölümün nedir merak ettim


  • gokhan atestepe  (15.06.16 09:54:59) 
Bölümüm matematik. Bu tarz sınavlarda matematik çalışılır. Bir suru ayrıntı var. Ayrıca pratiklik kazanmak gerekiyor.


  • damdanakan  (15.06.16 10:11:41) 
@damdanakan sorry :) ağırmış. formül ezberde gerekiyor sanırım. kolay gelsin.


  • gokhan atestepe  (15.06.16 12:01:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.