[]

insan kaynakları calısanları

neden sevilmez? Özellikle duyuruda çok denk geliyorum, herkes yaka silkiyor.Neden sevilmiyor ik çalısanları?




 
Çoğu kaliteli değil çünkü .


  • nucleon  (14.06.16 20:04:58) 
Bazilari pek saglam karakterli olmuyor.


  • chiper  (14.06.16 20:05:17) 
Ben mühendislik okuyorum, geçenlerde lisede vasat olan bir tip gördüm, büyük firmaların işe alımlarına gözlemci olarak katılıyormuş, gel seni de paspasçı olarak alalım dedi şakasına, ben de paspasçı olan sensin, ben değilim dedim. Hiçbir şey yapmayıp da milleti eleştiren boş insanlar bana göre. Gayet efendi olanlar da var ama çok nadir. Geneli kasıntı ve düşük zekalı.


  • dissendium  (14.06.16 20:10:53) 
bizdeki çok tatlı bir kadın. çok da ilgili ve nazik. hiç de kibirli değil.

bütün genellemeler yanlıştır.

@dissendium ayrıca seni de paspasçı olarak alalım derken espriyi senin benliğine yapmış mesleğine değil. sen orada paspasçı olan sensin deyince onun mesleğine laf etmiş oluyorsun. bu da kibir ve kompleks göstergesi.
  • bohr atom modeli  (14.06.16 20:15:03) 
Ozellikle buyuk, kurumsal firmalarda calisanlar, gotleri iki karis havada ve pek de matah bir sey yapmayan ama bununla ters orantili olarak cok onemli is yaptigini dusunen kisiler olarak goruluyor. Yine bircok firmada, bu pek de matah bir sey yapmadigi dusunulen kisiler-ki yoneticileri kastetmiyorum, ise alim uzmani falan olanlarini diyorum-baska departmanlarda esdeger seviyedeki kisilerden daha cok maas aliyor. Biraz da ondan gicik olunuyor.


  • kint  (14.06.16 20:41:57) 
bizim iş yerindeki de uyuzun teki.


  • Alt4y  (14.06.16 20:44:39) 
@bohr atom modeli, konuşmanın arka planını bilmiyorsun, bulunduğu firma otomotiv firması, direkt mühendisleri kast ederek öyle dedi, enteresan bir bakış açın var, ben ona paspasçı deyince benimki mesleğe hakaret oluyor, ama o bana deyince benliğe hakaret oluyor, bir meslek savunulur da böyle saçma mı savunulur? Şundan bile kişiliğim hakkında çıkarım yapmışsın gerçi, şaşırmaya lüzum yok. Bir de tüm genellemeler doğrudur, doğru olmasalardı kimse tenezzül edip genelleme yapmazdı.


  • dissendium  (14.06.16 20:52:41) 
Sen marketing'i sec;)


  • mysql34  (14.06.16 21:35:05) 
Cunku hepsi samimiyetsiz


  • condom kurşunu  (14.06.16 21:39:24) 
İyisi vardır elbet ama geneli sürekli bir kuyu kazmaca, dedikodu peşinde.

Edit: dissendium'a katılıyorum. Onunki hakaret olmuyorda dissendiumun cevabı nasıl hakaret oluyor?
  • geçerkenugradım  (14.06.16 21:56:34 ~ 22:27:12) 
Condom +1
Ağır doz prozac almış gibi mütemadiyen sırıtan tipler. Elemanları seçerken dış görünüş odaklılar, çünkü orada yapılan iş hakkında fikir sahibi olabilecekleri teknik bir eğitimleri yok, onları geçmeden de esas adamlara ulaşamıyorsun.

  • Sulfoxaflor  (14.06.16 22:10:02) 
Kendi iş yerimde görülebilecek en iyi ik cı vardı, işe alımımı da o yapmıştı, çok tatlı ve iyi niyetliydi. İk nın iyisi tadından yenmez ama kötüsü de kabak tadı verir


  • body electric  (14.06.16 22:13:41) 
ben insan kaynaklarının kraldan çok kralcılığını sevmem, patron wannabe'si olanlarına ayrıca ayar olurum. ayrıca dedikoducu olanları çoktur, sinsileri de az değildir.


  • baba jo  (14.06.16 23:12:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.