[]

Gizli çekim/ foto olayı

@lisa'nın duyurusundan esinlenerek soruyorum. Tek gecelik ilişki olsun fuckbuddy olsun takılmaca olsun hatta sevgili /eş olsun. Hiç aklınıza gizli kamera vs. ile rızanız dışında çekim yapılabileceği geliyor mu, tırsmıyor musunuz bazen? Ya da çevrenizde böyle olaylar duydunuz mu? Kendimi kadın yerine koysam biraz çekinirdim ama yapacak bir şey yok güvenmek gerekiyor tabii peki nasıl güveniyorsunuz ? Bunu merak ettiğim için soruyorum her erkek bunlar gibi o. ç değil tabii düzgün erkek çok daha fazla.
Bu arada geçenlerde biri bir soru sormuştu . Her erkek şöyle koydum böyle çaktım vs. diye mi konuşur her erkek böyle mi diye. Ben de o zaman cevap verememiştim. Her erkek böyle değil ve çevremde de yok ama lisanın duyurusundaki şerefsizler tam olarak sorduğun tiptekiler.



 
en cok tırstıgım seylerden biri oldugu icin ortama cok dikkat ederim.


  • Lola90  (14.06.16 18:33:37) 
Duydum baya var boyle tipler. Ben bir aksam fotograf cekiminden geliyordum kizla yanimda kocaman cantayla gitmek zorunda kalmistim, odu koptu.

Her erkek koydum caktim diye konusmaz delikanli adam sevistigini uluorta soylemez, tabi burasi sanal ortam kimin ne soyledigine takilma.

Edit: Duzgun erkek sandigindan daha az bu arada, 10 yillik cocukluk arkadasim olan elemanin sinirlendigi icin karisina nasil davrandigini gorup cevremdeki benzer ornekler artmaya basladiginda cidden adam kalmamis der hale geldim.
  • chiper  (14.06.16 18:36:16 ~ 18:44:26) 
Çekecek olan çeksin, reklamım olur. Ünlü değilim ki şantaj yapsınlar. İsteyene zaten gösteriyorum.

Erkek olduğum için örnek teşkil etmeyebilir tabii.
  • yirmisantim  (14.06.16 18:42:52) 
Gram tırsmam. Gizli çekimin pikseli düşük olur, İsteyene gönderirim.


  • dokuz numara dort yildiz  (14.06.16 18:56:53) 
Demekki bu tur igrenclikleri yapabilecek karakterde insanlarla takiliyorsunuz. Yorumlardan bunu anladim.
Niye bu riske girersinizki.

  • yons  (14.06.16 19:02:27) 
Tek gecelik takılan çoğu insan yapıyor bunu bence. Birçok kişinin bundan haberi bile olmuyor. Twitter bunlarla dolu.


  • dissendium  (14.06.16 19:30:52) 
Bu konuya ben çok dikkat ederim bir ara takıntı boyutundaydi hatta.

Erkeklerin evine gitmem. Kendi evimde de neyi nereye koyuyorlar dikkat eder, yalnız bırakmazdım, vs.

3 yıldan uzun süredir birlikte olduğum erkek arkadaşım var. Asla yapmaz ama oldu da niyetlenirse haberim olmaz bir tek ondan. Ama böyle uzun süreli ilişkilerde benim gördüğüm gizli çekim olmuyor ama önceden anlaşılıp beraber çekilen görüntüler ayrılık sonrası paylaşılıyor. Benim gözlerim bu yönde.
  • of dream and drama  (14.06.16 19:33:16) 
Bir insan deger verip birlikte oldugu sevdigi bir insana nasil boyle bir alcaklik yapabilir? Benimde kiz arkadaslarim oldu. Ozel paylasimlarimiz oldu. Ciplak erotik her ne boksa. Ama paylasmak, zamaninda sacinin teline zarar gelsin istemedigin insana boylesine zarar vermek. Nasil bir insanlik abi bu. Dusuncesi insani delirtiyor.


  • duyurumvar  (14.06.16 19:42:06) 
Bir erkek olarak ben kızların böyle fotoğraf vermesini hatta açık açık porno çekmesini destekliyorum.. paylaşan orcolar da bana ters. bu şerefsizler yüzünden kizarkadasim rahat rahat bana telefondan ciplak resim gönderemiyorr mesela.


  • charlotte blanc  (14.06.16 20:19:23) 
kız olsaydım tek gecelik ilişki, buddy vs olduğunda resim paylaşmazdım.
resim/video çekme olayı karşılıklı güvene dayalı ve genelde erkeklerin çok istediği, elde etmek için binbir çeşit yalvarmalar yaptığı (sadece biz izliycez vs vs ) bir olay. bu kadar güvenebileceğin kişi evli olmasan da en azından uzun süre beraber olduğun, huyunu suyunu bildiğin bir kişi olmalı diye düşünüyorum. erkekler için korkmam, isteyene gösteririm demek tabi ki kolay. Çünkü erkek babası ile kız babasının (en azından Türkiye'de) böyle bir olay karşısında vereceği tepki çok farklı

  • yüzyıllık yalnızlık  (14.06.16 22:58:31) 
Benim böyle şeylere hiç ilgim olmadı ama çekenler var. Elemanın teki arşiv yapmıştı bizim eski salondan.


  • arnold schwarzeneger  (15.06.16 09:59:25) 
eskiden inanılmaz tırsıyordum, şimdi hiç tırsmıyorum. insan tabi bu derece tatsız bir olayın öznesi olmak istemez ama ailemden çevremden çekinmem, gizli görüntümü çekecek adamın eşim dahi olsa anasından emdiği sütü burnundan getiririm.


  • evde liyakat kalmamis  (15.06.16 10:10:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.