[]

Bu sorum evli olanlara

Gerçekten mutlu musunuz
Hayatınızı beraber geçireceğiniz kişiyi bulmuş olmak nasıl bir duygu
Daha sakin daha mutlu daha huzurlu daha sevgi dolu musunuz?

Yoksa sadece mahalle baskısı, yalnız kalmamak, yuva kurmak kaygıları ile mi evlendiniz

Şimdi olsa bir 3 yıl daha beklerdim ne varmış sanki evlendik de mi diyorsunuz

Yoksa o benim hayatıma giren en güzel şey mi?

Gerçekten neler hissettiğinizi çok merak ediyorum.

 
5 yıl önce 33 yaşında evlendim keşke 28 yaşında evlenseymişim diyorum, evlilikle ilgili bir sorunum yok ama başka bi sürü sorunum var :) evlilik güzel şey, hiç pişman değilim.


  • ravenudon  (14.06.16 13:00:28) 
mutluyum lan. evlenmeden önce de aynı evde yaşıyorduk zaten. ama evlenince herşey daha güzel oldu.

karımla kavga etmeyi bile özlüyorum.

hele ki çocuk olunca işler daha da güzel oldu... şimdi işteyim ama akşam olsa da kızımla oynasam diye bekliyorum.
  • babilbaligi  (14.06.16 13:02:11) 
şimdi evlilik hakkında yapılan mutluluk yorumları genellikle sahte mutluluk olarak algılanıyor. ya da çoğu zaten sahte mutlular. o yüzden yorumlarla bir tespit yapmak güç.


  • hayir bu koyden olsam nolcak  (14.06.16 13:02:56) 
Daha dün dedik ki keşke 10 yıl önce evlenseymişiz, ne çok boşa zaman geçirmişiz.


  • mavibalık  (14.06.16 13:40:07) 
Bu konuda bir yandan uzun uzun yazmak istiyorum, bir yandan da yazmamak. ama şunu söylemeliyim ki, benim evlilikten beklentim mutluluktan çok anlaşılabilmekti. bir hayal çerçevesinde ortak hareket etmek, saygıyı asla kaybetmemeyi diliyordum.

saygıyı çokça zaman kaybediyoruz ve o anlarda keşke evlenmeseydim ve bir süre daha bekleyeseydim diyorum. biz de 7.yılın ardından evlilikle taçlandırdık ama şimdi bakıyorum ki, ne ben ona aşığım, ne o bana saygı duyuyor. ama seviyor muyum diye sorarsan çok seviyorum, bırakır mıyım? asla ama biraz daha bekleyebilirdim. eşini hiç tanıyamadığını fark ettikten sonra her şey için geç olduysa, evliliğini kaliteli hale getirmek için acele etmiyor insan.
  • hakim oynayin dedi  (14.06.16 13:52:07) 
çok mutluyum
babilbaligi gibi +1 çocukla resmen hayat daha güzel oluyor (tabii ki ideal ilişkilerde). üçümüz çok eğleniyoruz

  • la noix  (14.06.16 13:58:39) 
Akşamları yanımda uyuduğunu görünce mutlu oluyorum ama yetişkinliğe adım atma, sorumluluklar, ortak bir dil konuşmaya çabalama gibi şeyler nedeniyle oturup ağladığım bunalım modunda gezdiğim de oldu.

Yıldızlar silinip gitti gibi hissediyorum bazen. Seviyorum, huzurlu hissediyorum. Ama sorumluluklar, ev geçindirme, gençliğin masumiyetin o ilk heyecanların yaşam akışıyla birlikte silinip gitmesi üzüyor. Çoğu seyi kafama takmayı bıraktım, kafamda kurup hayal ettiğim ideallere taķılmamaya çalısıyorum. Sağlık, huzur, bir parça sevgi ve huzur, bu kadar işte, Allaha şükür.

Evlensen de, evlenmesen de pişmanlıklar olacak, beklesen hiç evlenemezsin o rahatlığa ve başı buyrukluğa alıştığın için. Evlenmek istedigin biri varsa evlen. Birbirinizin huyuna suyuna alışacağınız ilk sene zorlu olabilir, normaldir. Kendi ailendrn kültüründen farklı biriyle daha zor olur ama üçüncü şahıslar karısmadıgı sürece yürütülür. Hayat gibi birşey işte, güldüğün zaman da olacak ağladığın zamanlar da.
  • Sulfoxaflor  (14.06.16 21:29:11) 
Bir parca sevgi ve saygı diyecektim, huzur kelimesine taktığım için yazamamışım


  • Sulfoxaflor  (14.06.16 21:29:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.