[]

¿yatakodası nasıl ferahlatılır? ((capsli))

yeni taşındığımız evde yatakodası takımıyla odanın ölçülerini önceden karşılaştırmadığımızdan ekteki gibi zor sığdırdık yatağı.

daral gelmemesi için bu odayı ne tip çözümlerle (ayna tablo vs.) ferahlatabiliriz?


 
Pencereler biraz büyük olsa ferahlar aslında ama pencereler de küçük
daha fazla ışık, ve ayna (ışığı dağıtsın diye)

  • Corc  (14.06.16 11:55:23) 
Perde yerine jaluzi diyorum.
Yatak başının arkasındaki duvara tablo önerebilirdim de, o duvar çok şekilsiz olduğundan ı ıh. Ama o duvara (dikine çizgili)güzel bir duvar kağıdı gidebilir. Kalan duvarlar ise duvar kağıdı ile uyumlu bir renge boyanabilir.

  • givemesomesubstance  (14.06.16 11:58:33) 
@givemesomesubstance boyanmış hali bu, duvar kağıdı ve boya opsiyonları kira olduğundan şimdilik olmaz gibi:/


  • confessions of an adman  (14.06.16 12:01:46 ~ 12:01:57) 
Tavandaki ışığı kullanmayın. Yatak odasının zaten hiçbir zaman o kadar aydınlık olmasına gerek yok, yer lambalası ya da komodin üzerine lambalar ile aydınlatın.


  • ThomasJefferson  (14.06.16 12:03:40) 
kesinlikle perde kalkmalı oradan. jaluzi yap. pencerenin karşısındaki duvara kocaman deniz temalı ya da yeşil-mavi bir tablo. çerçevesiz. bildiğin kanvas. ya da daha klasik kırmızı-kahve ağırlıklı bir resim. yatak kenarlarına birer sade tasarımlı modern abajur. sarı ışık. hatta odayı aydınlatmak için tepede beyaz ışık yerine bir lambader al. morg gibi oluyor tepede beyaz ışık. nefret ediyorum. gözü meşgul eden birkaç güzel tablo ve sarı ışık odanın bu tabut gibi görüntüsünü siler süpürür, unutturur. ikea'da harika lambader ve abajurlar var ucuza. tavsiye ederim.

www.ikea.com.tr
www.ikea.com.tr
www.ikea.com.tr

www.ikea.com.tr
www.ikea.com.tr
www.ikea.com.tr
www.ikea.com.tr
  • kisa bisey olsun istemistim  (14.06.16 12:09:04 ~ 12:15:39) 
Ayna duvar odayi her zaman daha genis gosterir;
www.aynadunyasi.com.tr www.dekoblog.com tesvikiyeaynadoseme.files.wordpress.com

ikeanin su dortlu aynalariyla, siz de duvarin bir kismini kaplayabilirsiniz www.ikea.com.tr

Perde kalkarsa ferahlar +1
Tavan isigi yerine ayakli lamba ya da komodin lambalari ile aydinlatma da hem daha şık olur hem de ferahlatir.
Dolap alacaksaniz da kapakli degil, surgulu dolap.
  • yuzır  (14.06.16 13:19:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.