Giriş
(4)

uydudan maç yayını

schlingel
Merhaba,Benim pek tv ile aram olmadığından apartmandaki turksat bilmemne'ye çevrili uydudan dijital alıcı aracılığıyla faydalanıyoruz, digiturk vb. aboneliğimiz yok. Birçok kanal çıkıyor, TRT1 ve TRT SPOR dahil. Fakat maç sırasında yayınlar kararıyor. Bu normal mi? Mantığı nedir? Yayın hakkı TRT'nin
Merhaba,

Benim pek tv ile aram olmadığından apartmandaki turksat bilmemne'ye çevrili uydudan dijital alıcı aracılığıyla faydalanıyoruz, digiturk vb. aboneliğimiz yok. Birçok kanal çıkıyor, TRT1 ve TRT SPOR dahil. Fakat maç sırasında yayınlar kararıyor. Bu normal mi? Mantığı nedir? Yayın hakkı TRT'nin zaten, neden TRT yayını kararıyor ki?

Beni aydınlatırsanız sevinirim.
0
schlingel
(14.06.16)
yurt dışında bazı ülkelerde şifresiz değil euro 2016 yayını. Ordaki kişiler izleyemesin diye yapılıyor.

www.uydumedya.com şöyle bir kaynak var.
0
nuevo
(14.06.16)
bizim de bir televizyon sadece uyduya bağlı ama o tv den maçları izleyebiliyoruz maç sırasında yayın kararmıyor.
0
sta
(14.06.16)
@sta bir batı yayını varmış bir doğu yayını varmış, batı yayınında şifre yokmuş. bizimki herhalde doğu yayını. akşam deneyeceğim bakalım.
0
🌸schlingel
(14.06.16)
Doğusunu batısını bilmem ama TRT BISS diye bir şifreleme sistemine geçiyor. Bizde de şifreye geçti, BISS KEY olarak en başa 1 yazıp geri kalan şifreyi 0 yaptım, receiverı kapatıp açınca TRT yayını geldi.
0
Tutkun
(14.06.16)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.