[]

game of thrones son bölüm ve kitaplar hakkında spoiler!

spoiler

spoiler

spoiler

spoiler



daha geçen bölüm lord edmure'u asacaklardi kalenin sesi çıkmadı. bu bölüm edmure gelip " açın la kapıyı" diyince askerlerin hepsi blackfish' e ihanet edip hülöööğ dedi. e sallamıyodunuz bir bölüm önce önemli olan yuvanızı korumaktı?

şimdi ben kitapları okudum ama dizi sağolsun kafamı karıştırıp unutturdu. bu olay işlenmiş miydi kitaplarda? nasıldı?

 
awoiaf.westeros.org

ben de hatırlamıyorum ama işlenmiş, bana da absürt geldi şimdi :/
  • neseranni  (14.06.16 00:01:59) 
Saçmalığın danikası hem de! Kitapta kale ele geçirildi mi emin değilim. O kısmı ben de hatırlamıyorum. Edmure dışarıydaydı ve kaledekilerin yiyeceğinin bitmesini bekliyorlardı. Aklımda böyle kalmış.

Zaten arya kısmı da oldukça saçmaya bağlandı. Dizi kitaba göre neden gitmiyor anlamıyorum. Kitapla uyumlu olsa tadından yenmez.
  • cemallamec  (14.06.16 00:10:10) 
dizi kitabı geçti ve grrm haklarını devretti dizi yapımcılarına.

bu ''neden dizi kitapları takip etmiyor artık'' sorusunun cevabı.

bu sezon zaten çok vasattı. son iki bölüm hepten amaçsız, tuhaf bölümlerdi.
  • air  (14.06.16 00:21:05) 
Kitapta galiba Jamie Lannister (Lannister ama bana hala borcu vardır kendisinin...) Karabalık'la görüştüğünde, Edmure ile yaptığı görüşmeyi onunla yapıyordu. "Kaleyi ver, yoksa Edmure'un çocuğu, yeğenini mancınıkla surlara fırlatırım" diyordu. Karabalık da "Al lan kale de senin olsun, herbirşey de senin olsun, sen ne biçim bir adammışsın !" diyip, kalenin esprisi olan, içinden geçen nehire atlayıp yüze yüze kaçıyordu. Zaten adamın adı da buradan geliyor.

Kaleyi alan Jamie Beyefendi ise, "Yahu hakikaten, ben ne biçim bir adam oldum böyle. Bir bebeği bile öldürebilecek şekilde gözüm dönmüş." diyerek kendini sorguluyordu.

Daha geçen konuştuk arkadaşımla, aklımızda kaldığı kadarıyla böyleydi... Jamie, borcunu da ödiceksin oğlum bana !
  • burka  (14.06.16 00:35:39) 
kitapta Jamie Tully hanesine bir dönem sadık olan ama artık mecburen Lannisterlar yanında yer alanları savaşın en önünde sürmekle tehdit ediyordu. birer birer korumakla yükümlüğü olduğun adamları öldürürsün falan diyordu işte. blackfish bunun sonrasında kaleyi teslim edip nehre atlayarak kaçıyordu işte. daha da önemlisi kalede brotherhood without banners'tan birileri vardı ajan olarak. Jamie'nin başına orada bir şeyler gelebilir yani.


  • phoera  (14.06.16 03:37:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.