[]

Sosyal oyun arayışı

Hello,

Yıllarca ultima online oynayıp hayatını karartmış bir insanım.
Single player oyunlarla zaman geçirmeyi öğrendim ve baya zamandır rahatım.
Ama hep bir eksiklik var. Oyun içinde npc ile iletişime geçmek keyif vermiyor.

Diyorum ki, şöyle kalabalık insan gruplarıyla oynanacak bir oyun bulsam, emektar bilgisayarı da zorlamasa.. (Skyrim, cs:go falan orta seviye kalitede oynayabiliyorum)
Minecraft sunucularını denedim ama o da baydı bir yerden sonra, amaçsız kaldım.

Ne dersiniz?

 
the elder scrolls online derim ben. 89 lira ama şu an. indirimdeyken alabilirsin 39a düşüyor o zaman


  • nolmus yani  (13.06.16 22:21:18) 
@nolmus yan: Skyrimle farkını pek öğrenemedim. Çekici birşeyler var mı içinde single playera karşı?


  • quaker  (13.06.16 22:22:48) 
Overwatch. Tek kelime ile şu an tarif ettiğin en iyi oyun.


  • siyahbeyazfotograf  (13.06.16 22:24:20) 
cs:go sürekii iletişim içinde olabileceğin bi oyun aslında.
dota 2 yi önerebilirim.

  • mungojerry  (13.06.16 22:28:58) 
Bir detayı atladım.
Yaş itibariyle de sürekli başında olmayacağım bi oyun lazım.
Cs:go misal içine girsem eski quake alışkanlığıyla hayatımı bırakırım orda.. Yok harita öğren skill kas vs..

Bu arada overwatch 60 euroymuş ya :(
  • quaker  (13.06.16 22:31:54) 
World of Warcraft


  • air  (13.06.16 22:48:40) 
skyrim oynamadım hiç, ama oynayan arkadaşlarımın dediğine skyrim'in daha doğrusu diğer tes oyunlarının çok oyunculu versiyonu gibi bişi. baya türk de var etrafta hem, illa yardım ediyorlar lvl atlamana veya build oluşturmana. ben bir türk 3 de yabancı guild'e üyeyim sohbet ede ede güzelce oynuyorum arkadaşlarla.


  • nolmus yani  (14.06.16 11:01:15) 
abi hangi skyrimden bahsediyorsunuz? multiplayer'ı geldi de ben mi duymadım :) (geldi mi yoksa asdf)

neyse hacı tam senin belirlediğin kriterlere göre bir oyun önerdim; kalabalık insan gruplarıyla oynayacaksın hem de emektar bilgisayarını yormayacak. istemediğin halde, hem hikayesi kuvvetli hem de oynanışı zevkli. ve sen buna tik vermedin?

-overwatch şu anda tam bir bilinmez. zevkli, güzel oyun diyen de var, değil diyen de. daha yeni oyun, o parayı verip başlamak biraz macera gibi geliyor bana ve muhtemelen emektar bilgisayarın kaldırmaz.

-tes online oynayacağına indir skyrim, single player takıl koskoca haritada.

-cs:go için mesai harcaman lazım. sürekli kondisyonunu yüksek tutman lazım. burada kondisyondan kastım reflekslerin. oynamadığın her an seni geri çekiyor. hani indirimde alınığ zaman zaman atarsın birkaç oyun ama eski quakeçisin kolay gaza gelirsin ve yapamadıkça üzülürsün.

-wow'u kaç senedir aralıksız oynuyorum, hiçbir bağımlılık yaptığını görmedim :D böyle bir entry vardı, komik. neyse bu oyun güzel işte. biraz önce bahsettim. daha istersen yazarım. başlarsan da yardımcı olurum.
  • air  (19.06.16 01:08:09) 
@air: Aman kardeşim, tik meselesini "soruya uygun cevap olmadı" diyerek vermedim.
Yoksa haşa kıllığına değil.
Dediğim gibi bağımlılık yapmayacak birşeye ihtiyacım var.
Wow dediğin şeye ben girersem boşanma sebebim olur.
Daha 2001 yılında UO'da çift bilgisayar bulup macrolar kurup geceleri başında oturan insandım ben. Şimdi tekrar girmek manalı gelmedi aynı oyun yapısına..

Owerwatch zaten para meselesinden elendi, tes online ise inceledim, o da skill kas debelen gibi duruyor. Single playerda zaten zaman harcadım bol bol..

CS:GO meselesine gelince, zaten 40 saatlik bir oynama sürem vardı, son birkaç gündür bir iki tanıdık arkadaşı ekledim oyuna, onlarla competitive falan deniyoruz. Elin ortalama rusu, dediğin gibi quake tecrübesi olan adama karşı pek birşey yapamıyormuş..
Şimdilik götürüyor gibi..
  • quaker  (19.06.16 11:07:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.