[]

Yemek üzerine (kahvaltı ya da) bir yer açmak nasıl sizce?

aile büyükleri emeklilik sürecinde yemek yapılan bir yer açmayı düşünüyorlar. benim de hiç anlamadığım bir sektör. olur ya da olmaz diyemiyorum. yine de bir şekilde yanlarında olmam gerekecektir. annemin mesleği aşçılık normalde.

biraz fikre ihtiyacım var.

çok büyük bir yer olmayacak. hatta sırf kahvaltı üzerine olsun diye de düşünüyorlar. nasıl olur bilmem tabi. kahvaltı olacaksa sandviç tarzı olsun, zaten sabah çok vakti olmuyor insanların, gelip alıp giderler diye düşünüyorum.

pek tabiki açılacak semtin ve nasıl bir kitleye hizmet edeceğimiz bu işin seyrini etkileyecektir.

sizce özü gıda olan bir sektörde ne tarz bir olay daha mantıklı olur?

 
Neresi olduğunu bilmiyorum ama burda öyle bi yerin eksikliğini çekiyoruz şahsen :) (Bursa), Kahvaltı salonu tarzı bi yer güzel fikir, sadece sandviç değil genel anlamıyla kahvaltı olsa daha güzel olur, haftasonu açık büfede olabilir. Önemli olan hizmetin güzel olması ve mekanın bilinirliğini sağlamak.


  • hala mi ceren yahu  (13.06.16 20:20:27) 
Taşfırın +kahvaltı salonu çok ucuz olmayan , gösterişli bi yer olursa güzel olur .
İllaki bir konsepte ihtiyacınız olacak .

  • dunyatuhaf  (13.06.16 21:35:53) 
restoran isletiyorum. Tatili olmayan tek is restorandir. 365 gun acigiz biz, sabah 7 de aciliyor aksam 9 da kapaniyor. Emekli insanlara bunu yapmayin daha rahat bir is yapsinlar :) onumuz bayram herkes tatil olani yapiyor ama biz acigiz yine. yani restoran isi oyle disardan gozuktugu ile alakasi yok, cok cok iyi tartin dusunun


  • oscar  (13.06.16 21:43:47) 
gıda sektöründeyim. mutfak çok zor iştir. epey sermaye ve daha önemlisi çok emek ister. ben bir markanın franchising ortak oldum öyle gidiyor daha planlı gelir gider, kasaya giren çıkan ve kar oranların daha net.

genel olarak kapsamlı konu. en önemlisi beklentiniz nedir? anladığım kadarıyla daha önce bu işleri yapmamışsınız. aşçılık farklı, işletmecilik farklı bir konudur. başarılar dilerim umarım gönlünüzden geçen olur
  • gokhan atestepe  (13.06.16 22:13:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.