[]

Sinemia

gençler aklıma takılan bir soru var son zamanlarda. şu sinemia nasıl kar ediyor? mesela aylık 30 6 aylık 180 lira vererek üyelik aldım ben. şu an 3. ayı geride bıraktım ve aşağı yukarı 17 18 kere sinemaya gittim. bu sinemianın sinemalarla bir anlaşması falan mı var olayı ne bileniniz var mı?




 
Bence bu ucuza satilan ucak biletleri ile ayni mantikta isliyor. Ucagin yarisi bos olarak kalkmasi versus kalan yarisina ucuz biletle doldurmak. Sinema salonuna bu sistemle giden salliyorum 1000 kisinin salona herhangi bir maliyeti yok. Aksine oradaki abur cubur satislarindan kar ediyorlar. Sistemin davetiye usulu islemesinin sebebi de budur. Belirli bir azinliga tek seferde toplu bilet satmak. Dolmayan stadyumlari ucuz kombinelerle doldurmak da ayni mantik.


  • yons  (13.06.16 18:56:48) 
simdi soyle bir sey var, aslinda sanildigi kadar karli bir sey degil sinemia. her hafta cuma film geliyor sinemalara, ve gelen filmler arasinda maksimum 1 tanesi adam gibi film oluyor.

benim sinemiadan kar edebilmem icin 9 ayligini alip haftada en az 2 filme gitmem gerek ki kar edebileyim. buradaki sinema salonu zaten 10 tl'ye satiyor biletleri. 9 ayligini alsam ve haftada en az bir kere sinemaya gitsem bilet basi 13,5 tlye gelmis oluyor.

kaldi ki haftada 1'den fazla filme gitmem muhtemelen mumkun degil ne vakit bulabilirim ne de buldugum vakti siktiri boktan bi filmi izlemeye harcayabilirim.
  • eksi sozlukte eksiyen adam  (13.06.16 19:09:24) 
sizin dediğiniz şey doğruysa eğer sinemianın sinemalarla bir ilişkisinin olması gerekir. mesela cinemaximum der ki ben sana 3 liradan bilet satcam sen kombine sat, ki sinemianın da irili ufaklı bütün sinema şirketleriyle anlaşmış olması bence çok zor bir ihtimal. bu yüzden bence başka bir şey var


  • dog day afternoon  (13.06.16 20:03:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.