[]

Deprem Hissiyle Uyanmak

Dün gece uyuduktan 1 saat sonra deprem hissiyle uyandım ve yatakta gözümü açtığımda da hala devam ediyordu gerçekten deprem oluyor sandım ayağa falan kalktım bilgisayara baktım deprem var mı diye yoktu. Evdekiler de uyanmayınca bana öyle geldiğini anladım ama baya sallandım yani. Mutfağa gidip su içtim o sırada kalbimin çok hızlı attığını fark ettim gerçi bu deprem oluyor korkusuyla olmuştur herhalde. Sonra salona gittim, televizyonu ışıkları falan açtım biraz oturdum sonra gidip yattım uyudum. Başına böyle bir şey gelen var mı?




 
vertigo diye geçen baş dönmesi olayını uykuda yaşamış olabilir misiniz?


  • Elçin  (13.06.16 17:53:50) 
bilmiyorum ki ilk defa başıma böyle bir şey geldi bir araştırayım teşekkürler


  • gossipgirl  (13.06.16 17:57:25) 
bazen bana da oluyor. sanki deprem oluyormuş da sarsılmışım hissiyle uyanıyorum. ama ben artık alıştım, eskisi kadar korkmuyorum, direk uykuya dalıveriyorum yine. bu arada bendeki genel olarak çok derin uykudayken değilde uykununbiraz daha hafif seyrettiği anlarda oluyor.

umursamazlıktan sebebini araştırmadım hiç.
  • dante  (13.06.16 17:58:01) 
ben de yattıktan 40-50 dakika sonra oldu sanırım 1:30 da falan yattım o hisle uyandığımda davulcu geçiyordu daha yeni dalmıştım uykuya herhalde


  • gossipgirl  (13.06.16 17:59:35) 
Bende cok fazla oluyor bu. Hatta annemlere falan da cok söylemişimdir. Deprem mi oldu diye uyanirim.

Kendi tespitime göre birkac kez küçük depremleri hissettigim ve bu küçük depremlerde uyandigim icin huy oldu bu bende. Deprem hissi veren sey ise kalp atışlarım nabzım vs... Sana ne kadar mantikli gelir bilemen ama gercekten böyle. Mesela artik deprem diye uyandığımda bilincim yerine gelene kadar bekliyorum. Kalp atislarim mi yoksa deprem mi ayirt etmeye çalışıyorum. Kalp atislarimsa 30 saniye sonra uyumus oluyorum.
  • tamamen hayal urunudur  (13.06.16 18:04:24) 
arada bana da oluyor da yasadigim yere en yakin ve en buyuk deprem 1973'te 300 kusur km uzaklikta meydana geldigi icin uyaninca korkmuyorum hic. uykuya dalarkenki sicramanin bir degisigi diye dusunuyorum ben.


  • letheavendangered  (13.06.16 18:04:50) 
Bana çık sık oluyor , iç sarsılması mı, vücut sarsılması mı , sarsıldığımı hissetme mi öyle bişey . Bakmadım ne dert olduğuna.
Benim derdim bana yeter , bir dertte sen katma bülbül

  • dunyatuhaf  (13.06.16 18:06:12) 
bende de oluyor, yalnız değilmişim. çok sıkd eğil ama hatırladığım 5 6 defa.

bi kaç gün önce oldu en son. uyanır uyanmaz depremlere baktım. yoktu bişey.

neden olur bilmiyorum.
  • elorelia  (13.06.16 18:13:42) 
bana da cok sık olur, kalp carpıntısıyla alakalı sanırım


  • galandar kostumu  (13.06.16 18:23:56) 
arada sırada oluyor o hissiyat.


  • Game Over  (13.06.16 18:26:10) 
ben geçen sabah yaşadım ama o gerçek depremdi:)


  • nothing in my way  (13.06.16 18:30:06) 
oluyor. özellikle yorgun olduğum zamanlarda.


  • rayde  (13.06.16 18:38:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.