[]

Dis doktoruna gittim

Aylardir dislerim cok kotu yemek yerken iskence cekiyordum ama gitmedim doktora. Dun artik tak etti ve bugun randevuya ozel bir universite hastanesine gittim. Doktor hanim kac yasindasin nasil bu hale geldi dislerin vs. dedi o an sictigimi anladim. Asistanina saydi ikiyuzlu su ucyuzlu bu vs vs. Verdigi kagida bi baktim tam 13 tane dolgu 2 kanal tedavisi var! Neyse fiyat aldim falan ama 13 dolgu bana acayip fazla geldi. Sizce de fazla mi bu sayi? Daha once boyle bir tedavi olmus olan var mi? Ölmusum de haberim mi yok?




 
gizli çürük görmüştür.


  • jamswety  (13.06.16 17:48:12) 
Kac para istediler 13 dolgu 2 kanala?


  • robokot  (13.06.16 17:54:54) 
Niye öyle olmuş, gitmeye gitmeye mi yoksa fırçalamamak, genetik filan mı? 15 tane dişin zarar görmesi bana da garip geldi.


  • Cursed Chico  (13.06.16 18:08:07) 
1 yil oncesine kadar bir seyim yoktu. Varsa da farkinda degildim. Disimi genelde gunde 2, bazen 1 kere fircalarim. Ozellikle son 6 ayda dislerim sanki gun gectikte eridi. Dilimi nereye gotursem ici oyulmus gobi hissetmeye basladim. Sert, soguk yiyemez oldum falan. Sebebini cidden bilmiyorum ama uzuldum.
Ve evet birkac ay once gitsem belki de bunun yarisi kadar olacakti. Disinizde sorum varsa bekletmeyin tedavi olun. Durdukca iyiye gitme sansi yok cunku.

  • sckxyss  (13.06.16 18:11:37 ~ 18:12:35) 
böyle derken o sayıya yaklaştım. 2-3 sene içerisinde. maalesef genetik sanırım çabuk çürüyor. yani şuna da inan boş yere dolgu yapmaz hiçbir hekim. ha o dolgu yaptığı diş belki dolgu yapılmasa 3 sene sonra çürüyecek ağrıyacak ama sonuçta çürüyecek.


  • enkolaykullaniciadi  (13.06.16 18:13:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.