[]

Araç kamerası ve rd

Araç kamerası kullananlar tavsiyede bulunabilir mi? Gerekli olduğunu düşünüyorum ama çekim nasıl kayıtlar nasıl yedekleniyor. Fiyatlar nasıl

Rd kullananlar PM yazarsan sevinirim


 
Ben her araçta bulunması taraftarıyım. Benim aracımda da bulunuyor.

İmkanınız varsa a7 chipsetli bir cihaz almanızı tavsiye ederim.
  • teknikekip  (13.06.16 11:54:54) 
Ben kullanıyorum.
Aracımda android sistem var, kamerayı cihazı alırken satıcı hediye etti. Çözünürlük olarak eh-idare eder. Çok birşey beklemediğim için beni tatmin etti. Belki ilerde 1080p kayıt yapan kalite birşey alırım kendim.
Kontağı açınca otomatik kayıt yapmaya başlıyor, kontağı kapatınca bitiriyor. Videoları 10'ar dakikalık bloklar halinde mp4 formatında kaydediyor. Kabin içi sesi de kaydetme mevzusu var ama ben onu deaktif ettim gereksiz olduğunu düşünüyorum.
Akşam unutmazsam video örneği paylaşırım.
  • battal gemalmaz  (13.06.16 11:57:10) 
m.gearbest.com

Bundan var bende. Gayet güzel çekimleri. Gece modu gps falan var. Site güvenilir. Ben amazondan bundan almıştım amerikadayken. Gelince türkiyeye bu siteden 5 tane sipariş verdim 4ü geldi biri sonradan söyledim bekliyorum. İki haftaya geliyor. Maks yirmi gün.

Zaten bu modeli araştır öneriliyor hep. Kapasitörlü.
  • bir ileti paylastim  (13.06.16 12:42:29) 
ben mobius actioncam 'i aldim cama yapistirdim, 1080p aksiyon kamerasindan kendi arac kamerami yapmis oldum. mobius'u ilk ciktigi zamandir kullandigim ve elimde zaten birkac tane oldugu icin bu sekilde yapmayi tercih ettim.

- yeni bir genis aci ("C2 lens") mobius actioncam ve kaliteli cift cikisli cakmak portu (SCOSCHE marka) aldim (amazon'dan aldim, o sirada cin'de tatil vardi)
- cama yapisan yapiskanli tripod vidali bisey aldim (ebay, bisiklet kaski icin satilan strap'li ve yapiskanli birsey aldim, strap'ini cikardim, en ince oyle oldu)
- 3 metre usb kablosu aldim (ebay, anca yetti bu arada)
- kablonun ucuna dogru aciya sahip bir usb uzatici taktim "90 degree right angle up" (ebay)
- kabloyu sag kapinin kenarindan gecirdim, tavan dosemesinin kenarindan devam ettirdim
- mobius'un ayarlarini yaptim, kartini taktim

su an tek sorun goruntunun solunda (aynanin tam arkasinda takili olan) ogs cihazi gorunuyor. ogs ile kameranin yerini degistirecek ve ogs'yi uzaga alacaktim ama cok usendigim icin boyle kaldi. zaten kamerayi oynatmak demek yapiskanli seyden bir tane daha almak demek, cikarsam bir daha yapismaz cunku. (ogs yine cift tarafli bandini degistirip tekrar yapisitirilabilir)
  • disq  (13.06.16 13:22:18 ~ 13:22:55) 
çok kaliteli çekim yapmasına gerek yok. plakalar okunacak kadar kaliteli olsun yeter onu da bir çoğu yapıyor zaten. sj cam 4000 çok öneriliyor bir bakın derim.
kamera yayalara bile lazım artık resmen şansa hayatta kalıyoruz.
dün eve gidiyorum. altımda elektrikli moped var.
ışıklarda durdum. 2 tane motorlu geldi, birisi direk kırmızıda geçti.
diğeri arkamda kaldı kornaya abanıyor kenarda ben varım diye geçemiyor.
sonra seslendi usta altında elektirikli var ışıkta bekliyorsun ya bi git allah aşkına dedi, ben de yol verdim bastı gitti yine kırmızı ışıkta.

keşke kamera olsaydı kaskımda o kadar çok ifrit oldum ki.
  • etsiz cig kofte olmaz  (13.06.16 13:36:18) 
Şurayı inceleyin:

forum.donanimhaber.com
forum.donanimhaber.com

@bir ileti paylastim ın önerdiği a118c çok başarılı, yeni versiyonu olarak a119 çıkacaktı onu da bekleyebilirsin. bunun yanında Mini 0807 yi de değerlendirebilirsin.

807 yada 119 modelini alacağım gibi yakın zamanda.
  • ofkeyle kalkanin yerine oturan yazar  (13.06.16 13:39:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.