[]

Fargo'nun gerçek olaydan olmadığını öğrendim.

Bunu öğreneli çok olmadı. 1,2 ay kadar oldu ama aklımdan çıkaramıyorum.
Lan olum bunlar iyi adamlar yalan falan pek uğraşmazlar, Bizim sabah gazetesi(obama rte'nin elini öpmek istedi reis izin vermedi), fotomaç(kurmaylara talimat verdi, messi ya da ronaldo dedi) gibi değildir dedim.
Inandım güvendim. Ara ara içimden vay be ne olaylar dönmüş dedim.

Ama 1 aydır sürekli kandırıldığım aklıma geliyor. Acaba baştan bilseydim bu kadar etkiler miydi beni diyorum.

Niye böyle kandırdılar beni??
Anlamam gerekiyor muydu??
Gerekmiyorsa etik mi?
Gerekiyorsa ben mi malım?

 
Boşver tadını çıkarmaya bak.


  • gozu acik sevisen yahudi  (13.06.16 10:30:46) 
@want, yok ya dizi başlarken gerçek hikayedir şeklinde bilgi veriyordu. Hatta hayatta kalanların isteği üzerine isimler değiştirilmiştir diyordu.

@gözü açık, haklısın da tadı kayboldu işte. Ne bileyim sanki vejeteryan birinin yanlışlıkla ve farkında olmadan içinde et olan bir gıdayı yedikten sonra farketmesi gibi... önce beğeniyor ama sonrasında beğendiği şey inandığı şey değil gibi. Bilmem anlatabildim mi?

@mimi, haklısın. Bundan sonra en güvenilir olduğunu düşündüğüm şeyi bile araştıracağım. E biz hiçbirşeye güvenemeyecek miyiz? Hem bi şüphe.. şüphe tek gerçektir yeğen e mi geldik.
  • cahs  (13.06.16 10:51:17) 
Holivud'un her şeyi yalan.

spoiler vermeyeydin iyiydi. Hafta sonu izlemeye karar vermiş, listeye almıştım :p
  • kartallar yuksek ucar  (13.06.16 11:31:32) 
K.bakma. Dikkat etmemiştim aslında spoiler olup olmadığına ama bilmen iyi oldu bence.

Bölümler ve içerikle alakalı bilgi var mı ki spoiler yok bence. Dizide bu hikayeler gerçek diyor gerçek değil. Bilemedim şimdi spoiler kapsamına girer mi?
  • cahs  (13.06.16 11:37:14) 
gercek degil ki zaten, bunu yuttuysan bu senin safligin.


  • scars dont fade  (13.06.16 11:40:32) 
Dizinin gerçek olmadığını çok belli zaten ama yazana inanmışsın doğrudur. Esas filmi izle film daha güzel, ben de eskiden onu gerçek sanıyordum.


  • rodriguez2  (13.06.16 12:00:47) 
1996 yapımı filmi izlediniz mi bilmiyorum ama orada da yine gerçek hikaye olduğu yazıyor başta. Imdb'de yazana göre bu sırf hikayenin etkileyiciliğini artırmak için yapılmış bir şeymiş. dizi uyarlamasında da aynı şeyi kullanmışlar. ben de ilk sezon bittikten sonra kandırılmış gibi hissetmiştim ama yine de çok seviyorum fargoyu.


  • it oynamis yonca masarasi  (15.06.16 23:24:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.