[]

Tatile kimse gitmiyor, gidene geçen yıldan pahalı fiyatlar! Ne yapacağız?

Sb.




 
Gitmeyin, ya ölür müsünüz gitmeseniz?

İmkanınız varsa köye gidin. Bir akraba veya arkadaş vardır muhtemelen köyde yaşayan. Gidin misafir olun 1 hafta veya öğretmen evinde falan kalın.

Mis gibi yeşilliğe çıkın, kırlara, çayıra çimene.. Kanala karpuz koyun, buz gibi yiyin.

Ben bu sene bu şekilde yapacağım. Hayatım boyunca her zaman nefret ettim bu turizm sektöründen. Enayi yerine koyulmaktan bıktım. Ha diyorsanız ki, ben denize girmeden olmaz, gidin deniz kenarındaki en küçük beldede bir oda kiralayın. Ücretsiz (halka açıktır tüm sahiller ülkemizde) sahilinden denizine girin.

Gitmeyin arkadaşım, yalvarırım gitmeyin. Senelerce ırzımıza geçtiler fahiş fiyatlarıyla. Gitmeyin. Gidin doğaya veya dağa tırmanın ama bu primat'tan bozma insanlara paranızı kaptırmayın.
  • winston insani  (13.06.16 10:12:22) 
Ben ramazanda gittiğim için mi bilmiyorum ama bana fiyatlar çok uygun geliyor.

Fethiyeye gidiyoruz erkek arkadaşımla. Ölüdeniz merkezde her yere yakın kahvaltı dahil, havuzlu, klimalı, çift kişilik oda gayet iyi yorumlar almış bir otelde 7 gece için 190 euro. Yani illa kaydıraklı 5 yıldızlı otele mi gitmeye çalışıyorsunuz anlamıyorum ki?

Ben Avrupa'da pahalı bir ülke olduğumdan fiyat algım değişti desem de değil yani daha ne kadar olabilir?
  • of dream and drama  (13.06.16 10:26:18 ~ 10:27:27) 
Aşağı yukarı hatta kesinlikle daha az fiyata denizin karşısındaki yerlere gidin. Deniz tercihiniz Ege ise Yunanistan, Akdeniz ise Kıbrıs'a gidin. Daha kaliteli.

Türkiye'de de kalacaksanız tercihen Balıkesir'de falan pansiyon vs. derim ben.

Bunlara imkan bulamazsan da bu esnafa para kazandıracağıma Şile giderim. O da olmazsa Üsküdar'da denize atlarım daha iyi.
  • nawar  (13.06.16 10:29:00) 
Ben yurtdisina bakiyorum direkt. Ayni paraya daha once hic gormedigim yer gormek daha iyi.


  • stavro  (13.06.16 10:29:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.