[]

Allahını seven üzerime ekitap atsın. :(

Çok zor bir şeymiş bu, çözemedim. Nereden ve nasıl türkçe ekitap indiriyoruz aceb?




 
adını yazıyorsun sonuna pdf veya epub yazıyorsun varsa ilk sıralarda çıkar yoksa yayın evlerinin satış sayfaları çıkar. oradan temiz bi linkten indir. yandex ve google drive linkleri iyidir. bazıları ad.fly gibi tıklatınca küçük bir miktar para kazandıran linklerden kullanır. onlarda iyidir ama virüs yeme ihtimalin var dikkat et. exeli bişey çıkarsa indirmeyi iptal et. bu tarz linkler seni indireceğin sayfaya yönlendirmeli. hatta bazen yandex linklerine de yaparlar bunu. indirmeye örnek:

yaşar kemal ince memed 1 pdf
www.google.com.tr
docs.google.com

iyi okumalar :)
  • freetakilir  (13.06.16 01:13:05 ~ 01:13:30) 
Meritokrasi basligini oku, ayni sekilde bilim vs diye bir blog sitesi linki var o baslikta, orda da hayvani bir arsiv var. Spesifik gireceksen, kitap adi filetype:pdf ya da download seklinde google aramasi yapman gerek. Türkce miktari limitli, sandigindan daha cok, ama limitli.


  • wiillii  (13.06.16 01:29:38) 
Onu yaptım da pdf olunca sanırım a4 düzeninde olduğundan okunacak gibi olmadı, en azından benim gözlerim o kadar iyi görmüyor yani. Ama sanırım çözdüm. Calibre indirmiş idim.

Pdfi orada epuba çevirip kindlea atıyorum gaaba? Oldu mu aceba? :(

@wilililili meritokrasiyi çözemedim resmen ya anlayamadım ııh.
  • okuyamıyom ben ya  (13.06.16 01:31:02 ~ 01:31:39) 
meritokrasi için bittorrent sync yüklüyorsun ve yükledikten sonra özel bi key kullanmak istiyorum gibi bi seçenek vardı onu seçip ekşideki meritokrasi başlığında en başta bi linkte bulunan key var onu oraya yazıyorsun sonra yer seçiyordun falan, ben c ye kitaplar diye bişey oluşturdum sonra oraya inmeye başladı kitaplar. 4-4.5 gb falan. zor değil meritokrasi kurmak. bi key gireceksin o halloluyor.


  • freetakilir  (13.06.16 01:53:39) 
feysbuk'ta e-kitap diye bir sürü grup var.


  • matrix  (13.06.16 02:19:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.