[]

Tayyibin şehitlere kelle dediğini

Kabul ettiği bir konuşması var mı? Açık açık evet dedim demesini beklemiyorum ama bunu neden dediğini açıkladığı, kıvırdığı falan. Bi arkadaşla bunun tartışmasını yaptık az önce, adama 3 kuruşluk yediği mahkeme kararını gösterdim hala inanmıyor. Dönmüştür bi şeyler oyuna getirmişlerdir diyor. Yemin ediyorum bu herifi savunanların çoğu resmi gazeteye inanmayan dayı kafasında. Nasıl bir düşünce yapısıyla karşı karşıya olduğunu görünce insan ürküyor gerçekten.




 
Kabul ettiği bir video olsa da inanmazlar ki. Bu şehitlere kelle dediği video Avusturya devlet radyosunda bir söyleşiydi. Adamın birine dinlettim geçen montaj bu dedi.

en iyisi hiçbir AKPliyi adam yerine koyup selam bile vermemek ben öyle yapıyorum.

Yahu bundan 1 sene önce meydanlarda '' biz milliyetçiliği ayaklar altına aldık '' diyen adamın milliyetçi olduğunu iddia eden bir kitlesi var tartışmak boşa.
  • Nox  (13.06.16 00:47:51) 
@noz kesinlikle haklısın o konuda. ses kaydını dinlettim, hiç benziyor mu tayyibin sesine diyor, hırsızlık iddiaları gibi bu da montajdır diyor. hatta bi adam çıktı ya tayyibi taklit eden, onu örnek verip duruyor onun gibi biri taklit etmiştir diyor. bu arkadaş dindar birisi, imanı üstüne büyük yemin ettirdim eğer görüntüsünü bulursam bir daha tayyibe oy vermeyecek, o yüzden biraz uğraşıyorum. bi oy bi oydur :)

ama kitle gerçekten ürkütücü, yüzüne bakıp küfür etse, cebinden cüzdanını alsa yine bi bildiği var deyip susacak bir kitlesi var adamın. sorgulamak, düşünmek sıfır.
  • truew  (13.06.16 00:53:36) 
hiç bulaşma, tayyiban karşıtı olduğunu belli etme. yarın öbür gün miltanlarının hedefi olman işten bile değil.

bırak neye inanıyorlarsa inansınlar. sen kendini mümkün mertebe izole etmeye çalış, kapağı akp'nin az oy aldığı yerlere atmaya bak. mümkünse ekseriyeti demokrat olan yerlerden çıkma.

bırak kendi kazdıkları bok çukurunda kendileri boğulup gitsinler. takılma.

sen zararlı çıkarsın; bunlar meydanlarda canlı canlı insan yakmış, istanbul'un göbeğinde kamyonla adam toplayıp gazete basmış bir güruh. kendini ona göre koru.
  • babilbaligi  (13.06.16 14:01:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.