[]

En iyi kamera

Bayadir sorulmamistir.bu ara en iyi kamera hangi telefonda.megapixeller teknik terimler degil istedigim,sunu kullaniyorum,kullandim denedim cok iyi kameradir,bayramda her elini opene harclik verir gibi,senin telefon iyi resim cekiyor mu?

Iki
Bu daha onemli.bu ara hangi action cam is goruyor.gidip hero almak cozum ok ama sj4000 olur mu?zaomi nin kamera cok yakisikli duruyor o misal,birde bu tomtomla oteki gpsci abiler kamera yapmislar.amacim arabada dursun gerektiginde dashboard uzerinde cekim yapsin,istedigimde kapayim ana sincap ulan dur cekeyim gibi,agirlikli yol cekecek.bilmedigimiz bir bagimsiz uretici var mi ,o da olur.

 
abimde samsung zooma vardı. o telefonun kamerası yok, kameranın telefonu var. gugıl pls.

action cam olarak ben Rollei 6S kullanıyorum. gopro muadilleriyle aynı kalitede, daha ucuz, iyi marka.
  • KidLazer  (13.06.16 00:37:03) 
Gopro hero 4 black edition ile xiaomi yi kullandim. Ikisi de zibilyon ayarlama ve bilgisayar rötusu olmadan b.k gibi. Ciddiyim. Gopro reklamlarinda gördügümüz 4k baska bir sey haci, hicbir ayarla ulasilmiyor, bilgisayardan stabilizasyonu, rötuslamasi, iyilestirmesi yapiliyor, sonra. Youtubea reklam konuyor, sanirsin red weaponla cekmisler, sen alip cekiyorsun, 200ler telli anten yayini. Karincalar top oynuyor, distortion cok. Cok ciddi söylüyorum, action camde beklentin düsük olsun. Gopro iyi, xiaomi eh, dashcamler baya kötü bence. Ha is görür mü görür, amacin ne ona bagli.

Iphone 6s plus gibi ois kullanmayan kameralar videoda cok avantajli. Ama bu yilin 4. ceyreginde cift kamerali acayip atilimlar beklemekteyim. Yeni nexus, huawei, moto cift sensöre yönelmis durumda. Bir hikmeti vardir diyip, beklemekte yarar var diyorum.
  • wiillii  (13.06.16 00:40:34) 
samsung galaxy s7 ve s7 edge'in kamerası çok iyi(lansmanına gitmiştim, baya denedim) Karanlık durumlarda da çok hızlı odaklanıp diğerlerine göre daha az noise'lu fotoğraflar üretebiliyor.

kullanmadım ama iphone 6s/se'nin kamerası da baya iyi olmalı.

aksiyon kamerası mı yol kamerası mı istiyorsun, yol için asus bişey çıkarmıştı galiba. Böyle Rusya'da zorunluymuş ya, öyle sürekli yol çeken kameralar var. Aynı zamanda aksiyon kamerası olsun dersen Xiaomi Yi 1080p olarak kaliteli duruyordu. GoPro hero 4 silver/black çok daha iyi tabii. Hero 3 black bile olur ucuza bulursan, 2.7k fıstık gibi çekiyordu. (tabii iyi ışıkta iyiler, düşük ışıkta hero4 black bile kötü (ki daha iyi olduğunu iddia ediyor).
  • rodriguez2  (13.06.16 00:45:15 ~ 00:46:19) 
Teknoseyirde htc10un kamerası raw çekip işlersen en iyisi demişlerdi. Telefonda çekip işlemesi zayıf kalıyor ama yazılım güncellemesi ile halledilir diyorlardı. Bir de s7 için iyi diyorlardı.


  • sutlu nescafe  (13.06.16 02:28:21) 
Iste rollei unutmusum,bende begnmistim onu.harika kidlazer

Wili ayni seyi dusunmusuz,benimde beklentim bu yonde.milletle makara yapiyorum iki one iki arkaya kamera diye.

Asus,tesekkurler rodri

Amacaim su kisaca gecen kis 90 gun boyunca avrupa yollarindaydim,harika yerlerden gectim,cekip depolama paylasmayi sevmedigim icin su an elimde uc bes fotgraf var,simdi temmuz itibariyle gene 90 gunluk bir surec olacak,bu sefer yol videolari cekmeye karar verdim.onlari bilgisayarima atip,arada cikarip seyredecegim,nispeten vibrasyonu azaltan bir kamera olsun istiyorum,goruntu kalitesini idare edebiliriz ama titreme beni bozabilir.

Telefonda 6 6s i begenmedigim icin almiyordum ama bu 5s artik yurumuyor gibi,acma kapama tusuda gitti,sanirim 7 yi beklemeye gerek yok,bir tane alacagiz ancak su samsung edge in kenarlarida cok estetik duruyor,hissiyati i begendim.

Htc10 u dunde bir arkadasim soylemisti,bir bakacagim ona da sutlu nescafe,

Harikasiniz tesekkurler.
  • duptıs  (13.06.16 02:32:16 ~ 02:35:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.