[]

Pegasus'la Madrid

Pegasus ile ilk defa uçacağım yurt dışına. Zira bulduğum bilet fiyatı THY'nin sunduğu fiyatın yarısından bile daha ucuz. Ama sözlükte pegasus'la ilgili yazılanları düşününce tereddütte kalmıyor da değilim. Ne yapsam bu durumda




 
2 keresi bebekle olmak üzere 6-8 kere pegasusla uçtum
bir thy rahatlığı yok ama o kadar da uzun yol değil yani

edit: sadece madrid uçuşları bunlar. başka pegasus uçuşlarım da var
  • la noix  (12.06.16 21:52:57 ~ 21:57:51) 
biz geçen hafta pegasusla belgrada gittik geldik ne rötar oldu ne bir şey oldu.ayrıyetten çok kez pegasus kullandım izmire gitmek için sadece 15 dakika rötar yedim.insanlar nasıl bu kadar sorun yaşıyor anlamıyorum.


  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (12.06.16 21:55:04) 
amerika'ya uçmuyorsun sonuçta o kadar da sıkıntı olmuyor. tabi çok genişim dar koltuk aralığı beni bozar diyorsan o başka. gerçi ona göre koltuk da seçebilirsin de ekstra ücreti var. ben de sanırım (yurt içi/dışı) toplamda 8-10 kere kullandım çok bi sıkıntı yaşamadım.


  • in vino veritas  (12.06.16 21:55:52) 
hayatimdaki ucuslarin cogunlugunu pegasus olusturur. sozluktekiler hayatlari boyunca business class'ta bir ellerinde viski bir ellerinde sevgili memesi seyahat ettikleri icin pegasus'u begenmiyorlar. ayni sozlukculer rayn eyiiiiir sufeeer diye bir taraflarini yirtiyorlar.

pegasus candir, bir yerden aliyor diger yere birakiyor daha ne olsun? 1.90'dan kisaysan sigiyorsun koltuklara. low cost havayolundan luks bekleyemezsin. adamlar o luksleri vermeyip ucuza verebiliyorlar.
  • fakyoras  (12.06.16 21:56:02 ~ 21:56:54) 
Koltuk rahatlığı vs. çok mesele değil. Geçenlerde yine pegasus'la yurt dışına bir yere uçan bir yazar başlık açmıştı, sebepsiz yere seferin iptal edildiğinden bahsediyordu. Bu tarz bir durum sıkıntıya sokar beni. Korkum, endişem bu sebeptendir.


  • razvan rat  (12.06.16 21:58:59) 
Ne ile ilgili tedddutte kaldiniz anlamadim. Pegasus'la yurtici-yurtdisi uctum kac defa, oyle konfor falan yok ama kotu bir sey de yok.
Aciklar misiniz neyden cekindiginizi?

Edit: Yazmissiniz, yuzlerce ucus var, bunlarin cok az bir kismi iptal oluyor. Korkmaya gerek yok bence, ihtimal dusuk.
  • stavro  (12.06.16 21:59:23 ~ 22:00:23) 
sebepsiz iptal olmaz. gecerli bir sebebi vardir iptalin. ucak dolmamistir (bunun yaninda baska etkenler de oluyor), hava kotudur bir sebebi vardir elbet.

olmaz bir sey, rahat ol. en fazla 1-2 saat rotar yersin olacagi o.
  • fakyoras  (12.06.16 22:01:29 ~ 22:02:05) 
@stavro Uçuş iptali vs. gibi durumlar. Yerde çömelerek de giderim sorun değil :D Yeter ki vaktinde ulaştırsın


  • razvan rat  (12.06.16 22:01:30) 
valla bu kadar evham yapıyorsan bişey olabilir :)

2 sene önceki noel uçuşunda over booking yapmışlar, yetmemiş over check in de yapmışlardı. benle bi kadına aynı koltuğu vermişler. biz son kontrolden erken geçtik otobüse bindik bekliyoruz. 3-4 dk sonra geldiler yanımıza, bakabilir miyiz biletlere dediler, aldılar içeriye gittiler evirdiler çevirdiler, otobüs gitti falan. ben de gebeyim, sinirlenicem ama tutuyorum kendimi. bişeyler yatılar falan biz bindik uçağa o kadın kaldı mesela. noldu bilmiyorum
  • la noix  (12.06.16 22:12:04) 
2 hafta ince gittim.geldim paraya kiyip exitlerde yada en 9n koltukta rahat rahat gitmeni tavsiye derim. Ozellikle donuste cok rahat bi ucus gecirdim giderken biraz sallamisti sonlara dogru ama genel olarak memnun kaldim. Zaten pgs o kadar da iyin gotune sokulacaj bir firma degil rotarlari olmasa.


  • condom kurşunu  (12.06.16 23:34:17) 
300 kere pegasusla ucmusumdur. Millet feci tatava yapiyor. Rahat ol aldirma.


  • japon askeri  (13.06.16 02:49:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.