[]

Sanırım yine kendimi çok yalnız hissediyorum

Çok yalnızım. Bok gibi yalnız.

Arkadaşlarımla hep bir yönlere dağıldık. En yakın kardeşim gibi olanlar ise aynı şehirde değil. Böyle olacağı belli idi ama hep duygusal karar veririm. Bazı insanlar mantıklı düşünüyor arkadaş seçerken bile. O zaten mezun olunca bu şehirden gidecek diyip çok yakın arkadaşlık kurmuyor. Ah biraz içten pazarlıklı olsa idim keşke.

25 inden sonra hayatı paylaşabileceğim biri olsun istedim ben. Çabaladım. Olmayacak bir adamın peşinde sürüdüm kendimi.

25 inde tutup yeni 5 arkadaş dost edinemem kendime. Dedim hayatımda biri olsun beraber gülelim beraber eğlenelim hayatı paylaşalım. Onu da 3 yıllık ilişkimi de artık tepemi attırdığı için geçen yaz bıraktım.

Öyle yalnızım ki anlatacak kelime yok.
Yalnızlıktan birilerine sarmayacak kadar da büyüdüm. Ne sevgilere inancım kaldı ne birseye.

Şimdi yeni biri ile tanışıyorum da ne oluyor, lanet olası gözlem yetenegim adamın ruhunu okuyor. Görduklerim hosuma gitmiyor istemiyorum.

Ne yapacağım ben böyle

 
Basit yaşayabilirsin.


  • dissendium  (12.06.16 21:18:47) 
Belki alışman lazım


  • utkumon  (12.06.16 21:20:22) 
Aynı yaştayız ve aynı durumdayız. Ben çözümü az para az eşya az insan hatta az alkol ve daha az sigara başta olmak üzere heryin azında buldum


  • ötekitarafabiöğrenci  (12.06.16 21:23:30) 
25 yas hicbir sey icin gec degil ki. anladigim kadariyla insanlara yukardan bakiyorsun "hih, bununla mi arkadas olcam" diyorsun. boyle dusunme.


lanet olasi gozlem yetenegim de nedir sdoasf;nbdsbnd narsist duyurucu alert :( bu huyundan vazgecmen lazim.
  • fakyoras  (12.06.16 21:39:58 ~ 21:40:29) 
sürekli şikayet ediyorsun. kendinde olanları başkasında olmuyor zannedip, seni kimsenin anlamadığını düşünüyorsun. bu problemler herkesin başına geliyor.

kişisel problemlerin var, bu illaki belli oluyor, herkeste var, ama bu sende bence baskın durumda, insanlarda senden uzaklaşıyorlar. sen bunu başka şeylere yoruyorsun.

lanet olası gözlem yeteneği herkeste var ya da senin arkadaşlık yapmak isteyeceğin kişilerde de olan bir şey, bundan dolayı onlar muhtemelen bir özelliğinden (muhabbetin, varsa gıcıklık katsayın, varsa kibir, üzüntü, dert, tasa) hoşlanmıyorlar, dolayısı ile seninle arkadaş olmak istemiyorlar.

önce başka sorunlarını çözmen gerekiyor.

bunun yanında yurt dışında olsan ne yapacaksın ki?
  • kurnaz  (12.06.16 21:42:24 ~ 21:42:56) 
Özlen_06 daha yalnız. Şimdi gidip onu teselli edicem. Gusuru bakman.


  • Goddard  (12.06.16 21:55:34) 
34 yaşındayım, en yakın arkadaşlarım 25ten sonra tanıştıklarım. okul arkadaşlarımla neredeyse hiç görüşmüyorum, abartılacak bir şey yok. yeni arkadaşlar, yeni sevgili düzeltir moralini. kendine acımayı bırak.


  • red g  (12.06.16 22:35:28) 
gıcıklık katsayım 0 dır bilmeden yanlış yere gidebilecek birşey demediğim sürece. kibirli de değilim, keşke biraz olsa idim diyorum bazen. üzüntü, dert, tasalarımdan da kimseye öyle bahsetmem.
tabi yine de sevmeyecek başka şeyler bulabilirler.

yalnızlığımın sebebi insanların benden uzaklaşması değil, gitmeleri gerektiği için.
  • mobydick  (12.06.16 23:28:38 ~ 23:29:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.