[]

bu nasıl bir yobazlık?

www.haberturk.com

islam'da sırf domuz eti yemek günah diye mi yapıyor bu kekolar bunu? hele şu tiplere bak.


 
O adamlarin ayni seyi baska hayvana da yapip yapmayacagini bilmiyoruz. O yuzden gunah diye mi yaptilar bilemeyiz.


  • stavro  (12.06.16 19:05:30) 
islam ile bir alakası yok. kekoluk ve yobazlıkla ilgisi var mı, yorum yapmam.

sana bildiklerimi söyleyeyim. domuz öldürmek (hangi yolla olursa olsun) anadoluda zaten gayet normal bir durumdur. yüz yıllardır yapılıyor (doğru ya da yanlış demiyorum, sadece olanı söylüyorum). anormal olan, ölmüş hayvanın ya da yaralı hayvanın başını taşla ezmek, hayvanı acı çektirerek öldürmek, bu durumdaki hayvanla fotoğraf çektirmek ve bunu facebook,twitter,instagram gibi ortamlarda paylaşmaktır.

ölmek üzere olan hayvana işkence yapmak, ölmüş veya canlı hayvana tecavüz etmek, kafasını ezmek ya da kesmek, eğer domuz yerleşim yerinden uzakta yakalanmış ve öldürülmüş ise kafası kesip köye getirip gösteriş yapmak (erkek açısından), zaten olan şeylerdir. yukarıda dediğim gibi, sanal ortamda paylaşılıyor ve bu tür şeylere ilk kez şahit olanlar için ilginç geliyor. yoksa bir anormallik yok.
  • kafir  (12.06.16 19:09:44) 
Başka bir yabani hayvan olsa yaparlar mıydı? Sanmam.


  • la rana  (12.06.16 19:12:50) 
Domuz eti gunah olmasi salt sebep degil bence.
Domuz tarim mahsullerine/tarlalara ve bazı hayvanlara zarar verir. Asıl sebep bence bu daha da gaza getiren "gunah hayvan" olmasi olabilir.

Ne kadar zarar verici olsa da bir hayvani bu sekilde oldurmek caniliktir.
  • Euxinos007  (12.06.16 19:14:31) 
@la rana ben de onu diyorum. Aynısını samsun'da da yapmışlardı çünkü. Domuz öldürmekten ayrı bir zevk alıyorlar sanırım.


  • nothing in my way  (12.06.16 19:16:02) 
Klasik anadolu çomarı işte. İslamda zaten bir canlıya acı çektirmek günah. Hangi hayvan olursa olsun.


  • tute  (12.06.16 19:26:43) 
Ben de katılıyorum manasında dedim :)


  • la rana  (12.06.16 19:28:14) 
Yahu haramı günahı bırakın bir canlının kafasını taşla ezerek öldüren insan net psikopattır. Allah belasını versin.


  • cemallamec  (12.06.16 19:47:38) 
bir atasözü ne der bilirsin:

"mahalle yanarken müslüman çocuk skermiş (kafa kesermiş)"

musluman de gec.
  • no christ requires  (12.06.16 21:44:48 ~ 21:45:24) 
Hayir cunku domuzun disleri pahali diyorlar, bostanlara zarar verdigi icin, oldurulmesi zor hayvan korkarlar da onu oldurdum tatmini , insanalrin icindeki avcilik, bir de kisisel hayvanlik.

Islamda kurban keserken aci vermen bicagi gostermen bile uygun gorulmemis
  • seyyar satıcı  (13.06.16 07:56:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.