[]

yenil tekrar yenil daha iyi yenil

Samuel Beckett'e ait bu sözü çok samimiyetsiz buluyorum. Ulan zaten e.bem tecavüze uğramış yenilmekten. sen neyin kafasındasın eyy beckett?

Kazanmışlar söylüyo bide bu sözü daha çok.

di mi?

 
alternatifi ne?

bir daha deneme, kaybetmeyi kabullen.

böyle baktığında mantıklı, her yenilgi, insana bir şey katıyor. daha iyi yeniliyorsun.
  • fiorentina  (12.06.16 18:24:46) 
Alternatifi: Bi kere daha dene. Bu sefer kesin olacak bak, garanti veriyorum.


  • damdanakan  (12.06.16 18:29:29) 
o zaman murphy'e takıl. adam dene demiş kötü mü etmiş. yenilince her şeyi boşver köşene geç ölümü bekle mi deseymiş. ben de diyorum azıcık dinlen yine yenilirsin. hepimiz zamana yenileceğiz sonuçta. kelebek gibi uçsan da arı gibi soksan da aslında yoksun sen. hayal bunlar hep, adam sana hayalin tadını çıkar diye demiş beybi.


  • tukenmez adam  (12.06.16 18:31:46 ~ 18:32:04) 
bence güzel söz. her yeni yenilmede daha güçlü oluyorsun. yeteri kadar denersen yenilmezsin. ha bazı şeylerde 10 defa denemen gerekir bazı şeylerde 100 defa ama her yenilmen sana bir şey katar.


  • tute  (12.06.16 18:34:03) 
ya tamam güzel söz ama kpss için dizayn edilmemiş :)


  • anonymice  (12.06.16 18:34:46) 
kpss için de olur, atamalarda yaşa takılmayacaksan yine yenil : )


  • tukenmez adam  (12.06.16 18:35:51) 
Bence güzel bi söz değil.


  • damdanakan  (12.06.16 18:36:05) 
daha iyi yenil esittir kendini gelistir. yani neresi kotu bunun.


  • partizan  (12.06.16 21:44:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.