[]

playstation 1 bulmak

öncelikle hemen alınık/satılık'a almayalım lütfen soru o değil. yani eğer satmayı düşünen varsa dm'den yürüyebilir tabii ki ama sorunun amacı başka. malum bildiğiniz üzere bu meret artık üretilen bir şey değil. sağlam ikinci elini bulmak lazım, onu bulabileceğim bu tarz elektronik koleksiyon(?) yapan/satan bi yer var mı soru bu. lütfen lmgtfy ya da sahibinden linkleriyle gelmeyelim. güzel günler diliyorum.

www.youtube.com


 
sağlam ikinci el? 20 yıllık makina, açılmamış kutulu halini bulsan bile sorun çıkarma ihtimali var. slim versiyonları daha sıkıntısız onlara bakabilirsin.


  • mattiadestro  (12.06.16 14:47:30) 
Bende var ben hala kullaniyorum arada. yil 2000 hey gidisi.


  • condom kurşunu  (12.06.16 14:54:20) 
kadıköy'de falan bulunur herhalde ya. eğer istanbul'daysan.


  • avianthem  (12.06.16 15:09:06) 
kadıköy'de nerede tam olarak?


  • rubenanyukov  (12.06.16 15:10:46) 
bende var. sağlam


  • vayezikhan  (12.06.16 15:16:07) 
valla denedim ama anlatamıyorum tam olarak. zeplin taraflarında ya. oraya gidip "ikinci el elektronik eşya satan var mı?" diye sorarsan gösterirler.


  • avianthem  (12.06.16 17:03:38) 
abicim niye herkes bende var yazıyor, ben satarım/veririm falan yazsanız anlayayım da playstation 1'iniz var mı güzel mi nasıl dememişim ki, kendime almak/bulmak istiyorum demişim. bana verilik diye playstation'ım var diyosunuz da ben mi hayvanlık yapıyorum yoksa siz mi okumadan yazıyosunuz onu anlayamıyorum lütfen daha açık olalım, konuşarak her şeyi çözebiliriz arkadaşlar.


  • rubenanyukov  (12.06.16 19:29:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.