[]

Amsterdam hk.

Arkadaşlar nerde kalmalı uygun olanından. Bi hafta süremiz olablir diyelim. Ayrıca başka yerlere gitmek istesek yakın civarda. Nerelere olabilir gidin muhakkak diyeceğiniz. Son olarak Ağustos ayını düşündük, secim olarak nasıl?

Teşekkürler


 
tarih secimi olarak fena degil, hava buz gibi olmaz en azindan, rahat rahat gezersiniz. lale gorcem diye martta nisanda gidip donmak da var kaderde :)

kalis yeri olarak hostelbookers'in (ve diger hostel sitelerinin) kampanyalari olabiliyor, onlara bi bak istersen. biz geceligi 10 euroya kaldik boyle bir kampanyadan yararlanip, merkeze baya da yakindi. tarihleri kisitli olabiliyor, bizim tarih sikintimiz yoktu :( ucuz olup uzak olmayan/feedbacki yuksek olan herhangi bir yerde kalabilirsin. flying pig biraz pahali olabilir ama iyidir.

ulkede hemen hemen her sehir ayni :) lale zamani olsa Keukenhof'u onerirdim ama mart-nisanda iyi orasi.

amsterdam disina rotterdam'a gidebilirsin.
  • fakyoras  (12.06.16 10:06:20 ~ 10:06:52) 
Bremen falan da düşündük ama. Başka ülkeler vs. Ama öyle bi yerdeki Amsterdam da. En uçta.


  • evc  (12.06.16 10:09:26) 
donus biletini aldiniz mi ?

almadiysaniz ryanair sponsorlugunda barselona/paris filan yapabilirsiniz belki? ucakla her yer yakin. (amsterdamdan calismiyor ryanair, eindhovendan almak gerekiyor amsterdam-eindhoven arasi 20euro filandir diye dusunuyorum, hic direk amsterdamdan gitmedim :D www.ns.nl surdan bakabilirsin)
  • fakyoras  (12.06.16 10:16:37) 
Eindhoven amsterdam arasi ulasim nasil oluyor, otobus falan mi var?


  • bi sey dicem  (12.06.16 10:50:15) 
tren var, attigim linkten bakabilirsiniz.


  • fakyoras  (12.06.16 11:04:46) 
  • Sskywalkeremre  (12.06.16 12:43:25) 
itc hotel tavsiye ederim. amsterdam etrafinda isterseniz edam volendam gidebilirsiniz ama gunu birlik yeter buralar. Onun haricinda brugge gidebilirsiniz tren ile


  • oscar  (12.06.16 12:52:09) 
ağustos en iyi ay, ama yanınıza uzun kollu birşeyler alın gene de akşamlar için.
bir hafta kalmayın deirm ama, 3 günlük şehir. 3 kere gittim, seviyorum da, ama 1 hafta uzun yani. çok fena bayarsınız. rotterdam dışında da adam akıllı görülecek bir şehri yok zaten hollandanın genel olarak. trenle atlayıp başka ülkelere geçin. brüksel' e gitmeyin. hiçbirşey yok.

  • liriamer  (12.06.16 14:07:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.