[]

Astronotlarımdan bir tanesi acayipleşti. Acil yardım.

Selamlar hayvanseverler,

Bir astronot neden böyle yatar? Gidici mi? Bir gözünde mantarımsı bir durum var, daha fena mantarlı hayvanımız (soğuktan oldu bu arada bu mantarımsılar, kış aniden gelince ısıtıcıları devreye sokamadan değiştiler.) oldukça sağlıklıu ve hareketliyken buna bi haller oldu.

Sanki kör gibi, sürekli uyuyor, böyle uyuyorlar zaten dipte, ama bu yan yatıyor komlple uzanıyor kuma. Sürekli yatıyor. Var mı bu şekilde astronot davranışıyla karşılaşan? Yardımınızı bekliyorum.

 
Fotoyu göremiyorum ama Sera Mycopur veya Sera Ectopur kullanabilirsin.
Contra ichtyo da kullanabilirsin. Bunu pamuk veya kulak çöpüyle balığın gözüne sürmelisin.
Biliyosundur ama ben yine de söliyim. Doğrudan tanka katılan bir ilaç kullanırsan iyileşme sürecinden sonra filtrene karbon kömür eklemelisin, 1-2 hafta sonra çıkarıp atmak şartıyla.

Yan yatmasına gelince tank hacim olarak çok küçük değilse ve su değişimini abartmadıysan muhtemelen hastalığa bağlıdır.
Bence müdahale etmek için daha fazla bekleme..
  • wrench  (19.11.09 14:45:22) 
Foto niçin gözükmüyor anlamadım, hem jpg, hem de 300kb. dan büyük değil. neyse, seranın yemyeşil bir ilacını attım suya, 2 sefer hem de, iç filtremde kömür filtre de vardı, ama o filtreler halen suyun iindeler!!! 1-2 Hafta oldu. Su da halen temizlenemedim yeşil kaldı suyun %75 ini değiştirdim.. Hala yeşil su. Tank toplam 450 litre civarı. Balığa fiziksel müdeahle için biraz daha beklesem mi? Kaybetmeyelim sonra? Hay Allah ya.


  • gokriver  (19.11.09 15:04:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.