[]

birinin ya da kendinizin ölmesini dilediniz mi?

sorum ergenlikteki hezeyanlardan farklı. o yuzden yasca olgunlar cevap verirse sevinirim.
bazen cok bunaldıgımız, cozemeyecegimize emin oldugumuz hayata dair sorunlarda ölsem de kurtulsam ya da o sorunun kaynagı bi şekilde yokolsa diye dusunuyor musunuz? bahsettigim intihar dusuncesi degil, basa bişiy gelmesi gibi. son dönemde kendimi bikaç kez böyle dusunurken yakaladım ve cok uzuldum, içim bu kadar karardı mı diye:/



 
ciddi psikolojik sorunlu, intiharli bir donemim olmustu ama soyledigin sekilde "artik cekemiyorum, keske bir sey olsa da olsem" istegini cok nadir duyuyorum. cok sukur o deneyim bana fayda sagladi, kalici zarar olmadan atlatabildim. kiyisinda gezdikten sonra kavusmadigim icin intiharla ilisigimi tamamen kestim, o yuzden cok bunalsam bile yok olma fikri aklima neredeyse hic gelmiyor. uyudugumu ya da o gunleri atlattigimi falan dusunuyorum ama olmeyi? I ih. olursem euro 2020'yi, dunya haritasinin degistigini falan goremem. hepimiz uzun bir filmin izleyicileriyiz, eksicilik yapip yarisinda cikmak istemiyor ve bana her ne sunuyorsa gormek istiyorum.

oldurmek dersen, elime silah verip kendisini onume getirsen (yaptirimi olmamak kaydiyla?) acimadan ta ta ta sikacagim cok insan var. insan oldurebilirim, bundan eminim. sadece, kendi yasam ve ozgurluk hakkima baskalarininkinden daha fazla saygi duydugum icin yapmiyorum bunu. ne gerek var simdi hapse girmeye?
  • der meister  (12.06.16 02:07:08) 
Kendimin ölmesini hiç istemedim ama çok salaksın keşke ölsen diye iç geçirdiğim çok insan var.


  • dissendium  (12.06.16 02:34:56) 
Kendimin olmesini asla istemedim ama cok sinirlendigim birkac insanin, sinirlendigim donemlerde olmelerini istedigim olmustur.


  • kareem said  (12.06.16 02:37:11) 
ben denedim düşünme kısmını geçip. olmadı bende hayatı akışına bıraktım.


  • Game Over  (12.06.16 02:48:31) 
Birine üzülüp onun ölmesini istemiştim. Uyuşturucu etkisiyle şizofren olan sevdiğim bir arkadaşımdı. Bundan sonra düzelmez, hayatı mahvoldu, asla eskisi gibi olmayacak, ölse tamamen kurtulur, demiştimm Zaman gecti, o donemi atlattiktan sonra duzeldigine şahit oldum. Bir daha asla bu şekilde kendimce pratik cozumler bulmayacagim.


  • fallopian  (12.06.16 03:07:57) 
O konuda çok duygusuzum. Günde 1-2 kişi ekleniyor "Death Note" uma.

Topluma uyum sağlayamamış tiplerin ölmesini istiyorum genelde.
  • la rana  (12.06.16 05:40:04) 
E R D O G A N
R
D
O
G
A
N
  • hopeless  (12.06.16 05:51:51) 
evet. bazı problemlerim yüzümden ölmeyi sık sık dilediğim oldu.


  • rakicandir  (12.06.16 09:07:18) 
diledim hep diliyorum, günlük rutinlerim arasında.
etrafına sürekli zarar veren, başkalarına hayatı zindan eden ve düzelme ihtimali olmadığını gördüğüm insanların kesinlikle ölmeleri gerektiğini düşünürüm sıklıkla. ölse de herkes rahat etse. bu listede 1 numaram açık ara: hopeless +1

kendim için de "er ya da geç öleceğiz nasıl olsa, bu kadar saçmalıkla uğraşmasam daha fazla bir anda ölüversem" diye sık sık düşünürüm. yaşamak çok sıkıcı, biraz da duygusal olarak hassas, etrafına karşı sorumluluk hisseden biriyseniz işkence gibi.
  • treize  (12.06.16 09:14:09) 
hayatımda iki kez düşündüm onu. artık mutlu olabileceğime inanmıyorum, ailem çok üzülür arkamdan intihar etmek de istemiyorum başıma bi şey gelse de kurtulsam diye. ikisini de atlattım neyse ki. hep boşluktan oluyor bunlar. kafanı dağıtacak ve hayatını dolduracak şeyler bul kendine, spor olur hobi olur. oturup boş boş hayatın anlamı ne, ben kimim ki zaten, ne başarabildim bu hayatta vs gibi düşüncelere kapılmaya vaktin olmasın. zaten kendini mutlu hissetmeye başladıkça o düşünceler de hafifleyip artık acı verici olmamaya başlayacak. eyyorlamam bu kadar.


  • in vino veritas  (12.06.16 09:25:50) 
Lars von Trier 5 yıl önce Melancholia'yı gösterime soktuğunda deniz kenarında bir kasabada surreal bir hayat sürüyordum. Şimdi düşününce bile aklım gidiyor. Hava kararmaya yakın denize bakan bahçeye bir sandelye koyup sabaha kadar filmdeki gibi ateş topu bir gezegenin yaklasmaya başlamasını bekledim. Cok istedim ya. Kötü hicbir sey yoktu cevrede. Öylece, sessizce yok olacaktık.

Gezi zamanları da yine dünyaya cok büyük bir sey olmasını, dehşete kapilacagimiz birsey olmasını ve herşeyin bir anda durmasını istemiştim.

Tek bir kimsenin ölmesini istemedim, ama hepimizin yok olmasini hayal ettim.
  • shadowcat  (12.06.16 09:43:30) 
kesinlikle ve kesinlikle nefret ettiğim eski sevgilimin ölmesini istiyorum. ondan kurtulmak istiyorum. bunu yıllardır istiyorum. eskiden sayıklardım keşke ölse diye. resmen sevineceğim o derece.

kendime gelince:

eksisozluk.com

intihar edeceğime verdiğim oran %85

..

arada bi ufff hadi bi şe olsun da ölelim de diyorum.

..

kesinlikle yaşlanmak ve hastalanmak istemiyorum. önümüzdeki hafta kendimi kısırlaştırmak için doktora gideceğim. ölümüme doğru ilk adımım.

---

bütün tecavüz ve tacizcilerin de uzun süre işkenceyle ölmesini istiyorum.

ve bir takım lise mezunu: 'birilerinin projesi' olan ülkemizi felakete sürükleyen gürcü mü rizeli mi olduğu belli olmayan biri ve bütün çevresinin. ona tapacak kadar düşük iq lu insanların........ hepsi hemen şimdi bir anda ölse keşke

---

dünyada doğal seleksiyon olmalı ve belirli bir seviyenin altı yok olmalı. çok fazla insan var. ve çoğu işe yaramıyor. oksijen kaybı
  • disardayim  (12.06.16 10:09:51) 
Her gece son 15 senedir, sabaha uyanmam inşallah diye uyuyorum


  • Corc  (12.06.16 11:26:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.