[]

bir türlü sevgilim olamıyor

sanırım hayattaki en şanssız olduğum konu bu. 23 yaşındayım henüz sevgilim olmadı. karşıma doğru düzgün insan çıkmıyor ki. okulda yüz yüze gayet güzel konuştuğum biri ertesi gün tanımamazlıktan geliyor, sapığını görmüş gibi davranıyor. biri facebook'tan kendi ekliyor, sonra cevap vermeyi kesiyor. gayet iyi bir kızla tanıştım ama o da yoğun çalışıyor, bir türlü görüşemedik yüz yüze. anlayacağınız çok şanssızım bu konuda. şöyle ne istediğini bilen, güler yüzlü bir kız yok mu şu ülkede yahu. varsa niye beni bulmuyor? en sevgilisi olmayacak tipleri bile sevgilisiyle görüyorum, moralim bozuluyor. bu durum artık cidden beni sıkmaya başladı. ne yapmalı artık?




 
secici olma. guzel cirkin ayirt etme. basla bi yerden gerisi corap sokugu gibi gelir.

belliki nasil konusacagini nasil hareket edecegini bilmiyorsun. tecrube isi.
  • kbsy  (11.06.16 16:07:47) 
@kbsy hocam afedersin nefes alsın yeter diyorum ama en çirkini bile kendini bir şey zannediyor:)


  • nothing in my way  (11.06.16 16:09:43) 
Peki sen kendini ne zannediyorsun?

Amiyane tabirle kız senle niye çıksın, ne özelliğin var? SMV ne durumda?
  • KaraSakall  (11.06.16 16:13:09 ~ 16:13:19) 
sevgili arayışında görünürsen olacağı varsa bile olmaz. dertsiz, tasasız, cool görüneceksin.Bir de popülaritet ve toplumda kabul görme derecen de önemli


  • ıch will  (11.06.16 16:15:21) 
@karasakall normal kendi halinde bir tipim işte. Bir şey zannettiğim yok. SMV ne demek?


  • nothing in my way  (11.06.16 16:16:40) 
herkesin bi alicisi vardir. sana yuruyenlere yuru.

kizli erkekli arkadas grubunuz, ortaminiz varsa illaki biri gelip sohbet acacak bisey yapacak. onlari kacirma iste. kacirma derken ac gibi saldirirsan kacirirsin. 2-3 gun sohbetten sonra telefonunu iste normal bi sekilde. normal bi bahane bul iste. gece gunduz yazma telefondan darbogaz etme. agirdan al. senden hoslaniyorum sevgili olalim muhabbeti katiyen yapma!!! muhabbet ilerleyecek bi yere biseyler icmeye gideceksiniz hoslasma olursa olacak zaten.
  • kbsy  (11.06.16 16:21:53) 
benim de 24 yaşıma kadar olmadı. şimdi 26 yaşındayım. 2 yıldır bi kızla beraberim, 2 ay sonra nişanlanıyoruz.

bi gelince de tam geliyor yani :D
  • akatreil  (11.06.16 16:30:36) 
İfşa yap ifşa. Belki sorun başkadır. Burada bir yazıyorlar bir yazıyor abboo adamın tipinden şecerisni döküyorlar.
Feya linkini veren de vardı. Yazan olmuş. Bi yöntem dene bence..

  • cahs  (11.06.16 17:16:54) 
@sour sapık muamelesi görecek kadar ne sorunum olacak allah aşkına?

@cahs ifşa yaptım zaten:)
  • nothing in my way  (11.06.16 17:24:11) 
@kaptan maydonoz yok valla zaten sessiz sakin bir tipim. Aynı anda birden fazla kıza yazmıyorum:)


  • nothing in my way  (11.06.16 17:28:19) 
Sana bir kitap onerecegim, lutfen al ve oku. Ismi: Mindfuck-aşk
Ask ile ilgili konularda farkinda olmadan kendi kendimizi nasil sabote ettigimizi ve bunu nasil engelleyebilecegimizi ogretiyor.

  • innerbliss  (11.06.16 22:02:04) 
İngilizcen varsa:

www.reddit.com/r/theredpill
  • KaraSakall  (12.06.16 15:09:13) 
belki agzin kokuyordur?


  • kimse  (12.06.16 15:11:01) 
çok garip gelebilir ama şimdiye kadar sevgilin olmadığı için sevgilin olmuyor. Evet. Sen nasıl davranacağını ne söyleyeceğini bilemiyorsun ve kadınlar bu tür şeyleri sezmekte ustalar. O yüzden yanlışlar yapıp ilgilerini çekemiyorsundur. Bu zinciri bi şekilde (senden hoşlanan biri ile biraz takılarak vs) kırman lazım.

Ayrıca geçen yıl kaç farklı kızla tanıştın? hemen biriyle tanışıp sevgili olanlar garip. Her tanıştığın kişiden hoşlanıp hoşlanmayacağın belli değil, hoşlandığın kişilerin sevgilisi olabilr ya da başka uğraşmaları gereken sorunları vs olabilir. Aslında o kadar kolay bişey değil "gerçekten hoşlandığın sevdiğin birini bulup sevgili olmak". Ama bazı insanlar çok seçici olmayıp her sevgilisiyle de müthiş aşk yaşıyormuş gibi davranıyor. Bana çok gerçek gelmiyor mesela.

bu arada, gayet güzel konuştuğun kişi sonraki gün muhabbete devam etmiyorsa sen bir şey yapıyorsundur. Yakın bir arkadaşın yok mu? sor "ben ne yapıyor olabilirim" diye, seni dışarıdan bi gözle değerlendirsin.

bu arada yakışıklı, çekici vs. değilsen erkeğin aramasıyla bişey olmaz, özellikle bu ülkede. Kız senden hoşlanmışsa da sen başta istemesen bile bi şekilde olay oraya gider. Böyle oluyor.

kızlar için direkt bir şey yapamazsın ama tanıştığın insan miktarını artır. Sosyal ortaını genişlet, kendine yeni özellikler kat.

ben kendi açımdan şunu söyleyeyim, son birkaç yılda gerçekten hoşlandığım iki kız oldu, ikisinin de sevgilisi vardı ve uzun süredir birliktelerdi. Sevgilisi olmayan + hoşlandığın birini bulmak zor olabiliyor. Hoşlanmadığın biriyle de olmuyor, yani sen kesin dene ama sıkılabilirsin. Hayat garip.
  • rodriguez2  (12.06.16 15:25:51) 
Fazla kendi halindeysen karşındakini sıkıyorsundur.


  • arnold schwarzeneger  (13.06.16 10:02:30) 
Kendine yatırım yap kardeşim . Kariyer , spor , genel kültür , sanat , müzik , akademik , vs ... Bunlardan birini seç ve yoğunlaş . Eğer kendine güvenirsen , temizliğine ve giyimine kuşamına dikkat edersen ve seni diğer adaylardan bir çırpıda ayırt edebilecek bir özelliğin varsa kız arkadaşının olmaması mümkün değil . Temizlik konusu da çok önemli zira kadınların ilk baktıkları yer senin ellerin , tırnakların , dişlerin ve ayakkabılarındır . Sen milyonlarca sperm hücresini yenip hayat savaşını kazanıyorsun , hemen sevgilim olmuyor diye pes etmek ne iş ??


  • iwasbornonamountainside  (13.06.16 17:18:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.