[]

3 erkeğin diyaloğu

"
G: Oğlum sen X'e nasıl çaktın ya?
O: Harbiden ya!
(X'ten hoşlanmadıklarını belli eder bir tavırla)

M: Ya kafam çok güzeldi. 8-9 tane bira içmiştim. Sonra F'nin evine geldik. Hepimizi yatırıp ağzımıza boğma rakı döktü üstüne.
G: Bir de herkesin içinde çıkarıp koymuşsun oğlum.
M: Ya ben aslında o gece başka bir kıza çakacaktım. H'yle oturuyorduk gecenin başında. Başka kızlara yürüyorduk onunla. "

Diyalogla ilgili sorumu "Bu sıradan mi? Bütün erkekler böyle mi şeklinde sormak istemiyorum; çünkü kesinlikle öyle olduğunu sanmıyorum. Cinsel olarak aktif olan; sadece sevdiği kadınlarla birlikte olan erkeklerin dışındaki bütün erkeklerin de böyle konuşmalar yaptıklarını sanmıyorum. Yanılıyor muyum?

Bu konuşma size ne düşündürüyor? Erkeklerin cevaplamasını istiyorum.

 
yaşları 25-30 arasında değişen 4 kişilik bir arkadaş grubuyuz. bir araya geldiğimiz zaman makara yapmaktan bu konulara sıra gelmiyor.üniversiteden iş ortamına kadar bir çok farklı arkadaş ortamında da bulundum bu konuların konuşulduğu ortamlar tabiki oldu ama ana muhabbet konusu hiç bir zaman bu konu değildi. sadece bu konuya da değinilip geçildi.


  • ihaleli batak  (11.06.16 13:56:04) 
Normal konuşmalar, çoğu erkek böyledir. Tabi bu arkadaşlar kendi aralarında samimiler belli ki. Herkese böyle anlatılmaz. Ama kabalaık derecesei böyledir. Çakmak, çıkarmak koymak falan.


  • Goddard  (11.06.16 13:56:54) 
Boyle tipler var. Cogu yalancidir, kompleksli eziklerdir. Kizlarin adini cikarirlar. Sayet boyle bir muhabbetin icine girince ya uzaklasiyorum yada kolpaliklarini yuzlerine vurup dahada eziklestiriyorum.


  • duyurumvar  (11.06.16 13:57:19) 
istisnasız her erkek muhabbetinin bir kısmı bu şekilde geçiyor. tek fark bazılarının anlattığı kısmen de olsa doğru veya doğruya yakın iken bazılarının banyodayken hayal ettiklerini anlatması.

ha ortamdaki herkes muhabbetin parçası değil tabi, bazıları "ne anlatıyo yine bunlar amk .s.s" diye dinlermiş gibi yapıyor..
  • nrmnm  (11.06.16 14:00:17) 
:)) Cogu boyle erkeklerin, soru mu bu?
Ha bir de senin o "Cinsel olarak aktif olan; sadece sevdiği kadınlarla birlikte olan" dedigin adamlarin da bircogu oyle.
Bu muhabbetler bircok erkek ortami icin normal. Nasil ki kiz kizayken farkli kizli-erkekliyken farklilarsa erkekler de oyle. Sasirdiginiza gore yeni farkettiniz boyle muhabbetleri:)
  • stavro  (11.06.16 14:00:20) 
kizlarin pesinden kostugu pic erkek iste bunlar. elifin busenin betulun surekli mesaj atip bir yerlere cagirdigi adamlar bunlar iste


  • seljax  (11.06.16 14:02:20) 
mide bulandırıcı bir üslup. yakın arkadaşlarımdan hiçbirinin gerçek bir insan hakkında böyle konuştuğuna şahit olmadım, olurlarsa da rahatsızlığımı belli ederim. hayır hiç öyle düzgün/elit birisi değilim. ağzım bozuktur, arkadaş ortamında küfürler olsun efendime söyleyeyim ırkçı/cinsiyetçi şakalar olsun gırla gider ama gerçek bir şahıs hakkında bu şekilde iğrenç konuşmayız, konuşmadık. ortaokullu olmadığımız için şuna çaktım buna çaktım diye ilişkilerimizi de anlatmıyoruz zaten, kaldı ki benim ilişkim de olmuyo amk neyini anlatçam.

yani mesela "golden state cleveland'a çakmış akşam" diyoruz ama atıyorum özge'ye çakmışsın knk xD xD tarzı leşlikler hiç olmadı. olmaz. ayıp. o kadar varoş değiliz şükür.
  • der meister  (11.06.16 14:03:53) 
Ahahahahaha,sdc svdgyl brlkt ln ahahaha yok oyle bisi,yalan o baska bulamiyordur olamiyordur,senin sevgilin yapmaz ama bakma sen bana:))))


  • duptıs  (11.06.16 14:04:23) 
Serefsizler iste diyecek birşey yok.herkes böyle değil tabiki. Bir de toplu taşıma da filan bağıra bağıra konuşanlar var. Arkadaş sizin aileniz ananız bacınız yok mu? Ben utanıyorum sizin yerinize naapalim hangi birinizin ağzına vuralim.


  • dickens  (11.06.16 14:06:17) 
tam tersi olunca da "x çık iyi çıcıktır yııı" geyiklerine maruz kalıyorsun. muhallebi çocuğu, süt kuzusu muamelesi görüyorsun.

bu muhabbetteki erkekler gibi olmak gerekiyormuş, 30'a 3 kala öğrendim. ama artık çok geç.

ikiyüzlüsünüz kadınlar, kandırmayın kimseyi. o kadar ikiyüzlüsünüz ki, o kadar olur. tam da bu muameleye layıksınız.
  • avianthem  (11.06.16 14:07:17 ~ 14:10:17) 
Turnusol gibi bir soru olmus valla. Su verilen cevaplara gel. Baksan eksi duyuru biraz daha kaliteli ortam dersin, disaridaki hayata gore. En azindan biraz daha seviyeli insanlarin toplandigi bir yer olarak dusunuyor insan ama buradan bile cikabiliyor bak boyle insanlar.


  • yuzır  (11.06.16 14:11:25) 
Genelde kadinlarin pesinden kostuklari erkekler bunlar, aglama.

Zamaninda universite sinavlarina hazirlanirken, bir kizdan hoslaniyordum. Aramiz da iyiydi hani. sonra bir gun benden uzaklasti, pic oldugunu tahmin ettigim biriyle takilmaya basladi. Cocuk hemen yaymaya baslamis, ben bu kiza caktim diye. Sonra neden adimiz cikiyor. Adama laf ediyoruz, ama bunlarin pesinden giden kadinlarin hic mi sucu yok? Bence, beter olsunlar..
  • ubi dubium ibi libertas  (11.06.16 14:14:35 ~ 14.06.16 12:11:26) 
bu tip konulari bu sekilde konusmak bazen riskli olabiliyor. arkadaslarimdan biri santiyesinde calistigi elemanin birinin, ortamlarda bu sekilde cok fazla konustugunu anlatmisti. eleman surekli orda sevistim bu sekilde sevistim seklinde tum detaylara inerek anlatip duruyor. ortamlarda da ciddi dusunmuyorum diyor bir de. bunlar 1 senenin ardina bir guzel evleniyorlar. dugunde elemanin arkadasi(ki bu benim tanidigim cocuk), "abi dugune gittik ama ilk defa gorecektik kizi. arkadaslar arasinda bunlarin butun yatak odasi maceralarini biliyorduk, dugunde de boyle gorunce bir tuhaf olduk." diyerek noktayi koymustu.

seks hayatini anlatmak bu sekilde anlatmak bence seviyesizligin dibi. bir insan seks hayatini neden insanlarla paylasma ihtiyaci duyar anlayamiyorum. arkadaslarimla, ne kadar yakin olursak olalim bu tarzda konusmuyoruz. tabii ki her erkek muhabbetinde oldugu kadar argo ve kufur var ama cinsel hayatlarimiz hakkinda konusmuyoruz. birlikte oldugumuz kizlar hakkinda konusulur; fakat, "cakmalar, cikarip masaya vurmalar" falan konusulmuyor. konusmaya calisanlarla zaten mesafeyi koruyoruz.
  • gokhlayeh  (11.06.16 14:23:37) 
ben böyle değilim ama böyle tanıdıklarım var. benim grup seks yapmış arkadaşlarım var yahu bu ne ki. aşk ne ki sevgi ne ki grup diyorum ve tiyatro gibi de anlatıyorlar. öyle bir sevgi yumağı. ben hiç böyle olamadım, duygusal bir dangoz olduğum için hemen evlendim zaten. bir kişi de böyle insanlar boş kalıyor demiş ağır saçmalamış ve kendi komplekslerini dışa vurmuş bence.


  • tukenmez adam  (11.06.16 14:39:52) 
var böyle olaylar. sandığından daha fazla.


  • icim urperiyor  (11.06.16 14:55:25) 
bir erkeğin birlikte olduğu bir kadın hakkında "ne çaktım ama" muhabbeti yapması hatta özel olarak yaşadığı anı bir başka arkadaşıyla paylaşması midemi bulandırmaktan öte bir his veriyor.

27E
  • KidLazer  (11.06.16 15:18:39) 
Öncelikle yukarıda konusu açıldığı için yazıyorum, ben hayatımın hiçbir noktasında kız arkadaşı, kız arkadaşı olsun diye çaba sarfettiği insan ile yaşadığı veya yaşamak istediği cinsellikten bahseden insan görmedim. Bu "OLOM ÇOKTOM ŞUNA LON" geyiği yapan kekolar kız arkadaşlarından ayrıldıktan sonra anlatma eğilimindedir ama.

Bu muhabbetleri yapan tipler tabii ki var evet. Ama bu tiplerle günlük hayatta karşılaştığınızda zaten bu seviyedeki muhabbete ait karakterler olduğunu anlarsınız muhtemelen. Burada her şeyi bilen insanlar çok fazla olduğu için "herkes öyle yeaaa zaaa" "bütün erkekler öyle ki yeaa ehehehe" diye cevapların sonu kolay kolay kesilmez. Sorunun cevabı evet. Evet bu muhabbetler sıradan ama nasıl adamların arasında? Boş beleş keko tiplerin ya da zaten hikayelerin gerçeklikle alakasının olmadığı 16-17 yaşlarında çocukların arasında sıradan. Ben hayatımda "oolom ona çoktom lan. şuna da çakmak istemiştim halbuse ¿??" ayarında muhabbeti bir tane adam akıllı insandan duymadım.
Kalan sorulara da cevap vereyim,
Yanılmıyorsun, hayır.
Bu konuşma bana iğrenç geliyor.
  • naberabi  (11.06.16 15:30:38 ~ 15:37:02) 
Şu konuşmayı en son 17 yaşımda duydum. Şu anki ortamımda böyle bir diyalog geçmesi mümkün değil. Çoğu erkek böyledir değildir bilemem. Çocukça. Türk erkeği çocuk zaten o ayrı mesele.


  • ThomasJefferson  (11.06.16 15:33:31 ~ 15:35:17) 
karsindakinde deger vermekle alakali. deger verse sevistik vs der. hatta dedikosunu bile yapmayabilir. cakmak harbi seviyesiz ama.


  • baldur2  (11.06.16 16:57:31) 
hemen de turk erkegine getirmisler. ben, ingiltere'de yasiyorum. burada, erkekler tuvaletinde ingiliz erkeklerinden duydugumu soyleyeyim. kendi aralarinda, o gece hangi kizi kaldiracaklar, "cakacaklar" onun tartismasini ve anlasmasini yapiyorlardi. ondan sonra turk erkekleri soyle. erkek ya da kadin, bu tarz igrencliklerin milliyetten bagimsiz seyler oldugunu anlayin.

turkiye'de odtu'de bir muhendislik okudum, orada bizim donemde bir tane populer dallama vardi. kizlarin cogu acik acik beni sevmezdi arkadas olarak bile. gotlerinden ayrilmadigi tipler genelde parali, okula bmw ile gelen angarali bebeler oldugunu belirteyim. neyse bu dallamaya donelim. bir gun, bunla karsilikli muhabbet sirasinda "..ben ihtiyaclarimi gideriyorum sunun ustunde, cakiyorum ona.." dedigini bilirim. oyle samimi falan da degildik pek. olanlara neler anlatiyordur allah bilir. bu dallama hala populer, yeni de evlenmis..bolumden tanidigm tum kizlar, gecenler dugunune gitmis, tebrik mesajlari falan feysbukta..eh iste dunya..dallamalarin hakeretlerini hakediyorlar.
  • ubi dubium ibi libertas  (11.06.16 17:04:18 ~ 17:06:11) 
Erkeklerin %90ı böyle.

Kadınlar da böyle insanları tercih ettiği için böyle kalmaya devam edecekler.

Edit : Bi üstümdeki arkadaş yazmış işte.Ben de tanıyorum öyle 1-2 kişi.
Arz talep meselesi sizin talep ettikleriniz bunlar e bunlardan da '' ah sabaha kadar çok güzel vakit geçirdik çok güzel biriydi :)))) '' demesini mi bekliyordunuz ? Amınızın genişliğine kadar konuşuyorlar kızlar :)
  • Nox  (11.06.16 17:52:07 ~ 17:54:29) 
Yahu kimisi "caktim" der, kimisi "hoplattim" der, kimisi "goturdum" der, kimisi "takildik" der. Seviyeyr gore degisir bu, kelimelere takilmayin iste, tek bir gercek var o da erkeklerin buyuk cogunlugunun kendine uygun ortami buldugunda bu muhabbetleri yaptigi. Ama patavatsizca ama usturuplu, bir sekilde seks mubabbeti surekli doner.
"Benim cevremde bu muhabbetler donmez" diyenler olmus, doğrudur, onlarin cevresinde bu muhabbetler yapilmiyordur ama bu erkeklerin cogunlugunun bu muhabbetleri yaptigi gerçeğini degistirmez, bu tartismasi bile yapilamayacak su goturmez bir gercektir. Santiyede calisan iscilerin ortamindan beyaz yaka orta-ust duzey yonetici ortamina kadar her sinifta gecerlidir bu.
Ne saniyorsunuz anasını satayim?
Uygun ortam oldugunda ne muhabbetler doner..
  • stavro  (11.06.16 18:19:19 ~ 19:01:30) 
kesinlikle böyle değil bütün erkeklerin diyalogları. mesela ben sevmiyorum böyle diyaloglar ve etrafımda da olmasına izin vermiyorum. olduğunu sezdiğim anda baltalıyorum bir şekilde. "çakmak" gibi ifadeler hoş değil ve etrafımda kızları böyle algılayan insanları da pek tutmuyorum.


  • matrix  (11.06.16 18:58:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.