[]

sizin düşünceleriniz nedir? haydi tartışalım

öncelikle hepinize mutlu günler dilerim duyurunun güzel insanları.

şimdi duyurularda dolaşırken gönül mevzularında "araya mesafe sokma başkasını bulur." "irtibatını koparma başkası kapar." " bence hemen konuş başkasıyla mercimeği fırına verir." gibi cevapları sık sık görüyorum. sadece duyuruda değil gerçek hayatta tanıdığım insanlarda da sürekli "bi sevgilim olsun" düşüncesi hakim gözlemlediğim kadarıyla.

ben son kız arkadaşımdan ayrıldığımdan beri neredeyse 1 sene olacak hala bir başkasını bulmayı geçtim arayış içine bile girmedim. ilişkilerimin arasında da hep böyle uzun süreler oldu. bu hep böyleydi yani. aşk acısından falan kaynaklanan bir mevzu değil. peki insanlar nasıl bu kadar sık aralıklarla sevgili peşine düşebiliyor?

buyrun sohbete.

 
Ayrılığın kız beş dakika sonra başkasını buldu ama. İnsanların bahsettiği de bu zaten.


  • hasmetizm 2046  (11.06.16 13:47:06) 
sonuçta her şeyin bir şeyi var kardeş. olay bu..


  • nrmnm  (11.06.16 13:49:28) 
tamam dostum bunu biliyorum zaten ben de sjdfhjdf eğer aramızda böyle arkadaşlar varsa kendilerini anlatsınlar diye sordum soruyu.


  • ihaleli batak  (11.06.16 13:49:59) 
birinden ayrıldıktan sonra arayışa geçemiyorum ben. 4 sene falan geçiyor aradan genelde. sonra ben aramadan zaten, biriyle denk geliyorum, tanışıyorum. bir elektriklenme oluyor, onunyanında bulunmak beni mutlu etmeye başlıyor. ondan uzaktayken birşeyler eksik geliyo devamlı. o zaman denemek gerekiyor birşeyleri işte. hani aramak diye birşey yok, denk geliyor öyle.


  • benim adim kerim hepinizi severim  (11.06.16 13:51:41) 
"demek ki senin bilmediğin/anlamadığın bir şey var" deyip susma taraftarı olsam da, ayrıldıktan hemen sonra arayışa giren insanların leş olduğunu düşünmeden edemiyorum. ilişkisini ciddiye almayan birinin arayışta olmayacağını düşünüyorum. e ciddiye alıyorsan, nasıl ayrılır ayrılmaz başkasına yönelebiliyorsun? nasıl bir mide bu?

bak adam/kadın desin ki ben seks dolu bir yaratığım. biriyle sinemaya gitmeyi, sevişmeyi, şunu bunu seviyorum. üç gün boyunca sevişemeyeceğim biri olursa deliriyorum. ben bu insanı anlarım. bunun "birinden diğerine atlaması"nı, onun ahlak çerçevesinden değerlendirerek makul bulabilirim. yalnız işin içine duyguların, sadakatin, "eş"liğin girdiği ilişkilerde insanlar nasıl bu kadar midesiz olabiliyor, onu anlayamıyorum işte. asla da anlayamayacağım.

yine de, dediğim gibi, bu durumdan tiksinmekle birlikte, belli ki bilmediğim bir şey var diyorum çünkü senin de söylediğin gibi "KARIII" veya "ADAAAAM" diye kendini yerlere atan o kadar fazla insan var ki... uzun süredir ilişkisi olmayan birinin aramasını anlarım, ona lafım yok da sen ayrılalı bir ay olmamışken kovalarsan ohoo. çok çirkin şeyler bunlar.
  • der meister  (11.06.16 13:58:14) 
Belli bir kesim var oyle. Herkes degil. Sevgilisiz yasayamayan, 3 aydir sevgilim yok gibi cumleler kuran.. E şimdi boyle yasayan insanlar icin "sevgili bulma" olayi cok kolaylasti.Internet şu bu derken. Insanlarin alternatifi cok. O olmazsa digeri olur mantigi var. Sen adim atmazsan baskasinin kapacagi kadinlarin zaten yedekte tuttugu birkac kisi oluyor. Erkekler de benzer sekilde ayni anda birkac kadinda birden sansini deniyor.hangisi olursa.

Etrafinizda nasil insanlarin, nasil iliskilerin oldugu da onemli. Herkes boyle degil.
  • aquarium  (11.06.16 14:01:02) 
31 yaşındayım hiç sevgilim olmadı. yalnızlıktan korkmam ama toplumun büyük çoğunluğu yalnız kalmaktan korkuyor hemde ödleri patlıyor. işte bunlar yalnızlık korkusundan önüne gelene yazıyor.


  • komando kani var bende  (11.06.16 15:01:01) 
Araya mesafe koyma başkasını bulur. Çok baskı yapma senden kaçar. Nedir bu abi? Banyo musluğu mu ayarlıyoruz?


  • fuzzy olmak istemistim  (11.06.16 17:07:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.