[]

sevmek suç mu sayin duyuru

Selam gönül dostları, arabesk sevdalıları.

Eski duyurularimda bahsettiğim biri vardı, kpss için aynı dershaneye gidiyorduk. Olayı baştan almayayim. Konuşmuyoruz, iki aydır da gormuyordum

Bugün ders çalışmaya dershaneye gittim. Kimseler yoktu, iyi dedim kafam rahat. Görürsem de çok şey olmam gibi geliyordu. Sigaraya inecektim, asansör bekliyordum. Asansör aşağı kattan geliyordu. Bir kızin "Ay ilahi x (x benim crush!) ehihi!" diye güldüğünü duydum asansörün içinden. Dedim vaziyet al, x geliyor. Asansör kapısından biraz uzaklaştırmaya burun buruna gelmeyelim diye, bakışlarımi ayaklarıma sabitleri. Kapı açıldı. Bi koku geldi böyle, arkadan benim x, onun arkasından da tanımasam da hakkında hiç iyi şeyler dusunmedigim bi kız. Böyle "durdu zaman, durdu dünya" oldu. Hicbi şey geçmemiş.

Soru da yok gibi de hoşlanmanin bi tik ustu mu oluyor bu simdi? İçip içip aglayasim var. Sonra derse çıktım, playlist sıradan çalıyordu. Çalan ilk şarkının ilk sözü: "Í know that you dont care about me!" gibi bi şeydi. Durup bi de ona üzüldüm. Kalbim atıyor da böyle her attığında paramparça oluyor gibi. Size de oluyor mu? Ya böyle babası belli olmayan evlat gibi kaldım ortada. Biraz guzellestim tabii hislerimi ama bence anladiniz. Birkaç gün görmeyince geçiyor bir de.

Neydi bu?

 
Guzellestim değil de guzelledim olacak. Gerçi bi suru typo var da.


  • damdanakan  (10.06.16 21:18:32) 
Kimse yazmadı, kendi kendime bi şarkı göndereyim barı:

youtu.be
  • damdanakan  (10.06.16 22:07:29) 
osudun mu yani hajım ? :) çok kasma kendini yaw sonra bağırsak hareketleri hızlanıyor :)


  • huguker  (10.06.16 22:11:03) 
hayat öyle poktan şeyler yapıyor arada. olmadık zamanda karşına çıkarmalar aklına düşürmeler. ondan var bu struggling dedikleri şey. ... larına koyayım onların çok ayıb ediyorlar.. ;_; (i believe i can fly....)


  • shotgunwoman  (10.06.16 22:11:27) 
Hoşlanıyorsun. Bir süre görmeyince geçiyorsa çok takılacak bir mevzu değil. Etkilenmişsin işte. Başka biri daha çok hoşuna gidince geçecek.


  • lisa  (10.06.16 22:25:02) 
@douchebag: buiret ten sonra bana da mi taktin :)


  • damdanakan  (10.06.16 22:34:22) 
O çocuktan hoşlandığını sen o kıza söylemiştin sanırım. Kız da senden bir şeyler öğrenmeye çalışıyordu en son hatırladığım kadarıyla. Bence onlar güzel bir ikili olmuşlar ama sen dershanede tek takılıyorsun. Sen de o kız gibi birini bulursan ve molalara beraber çıkarsan üstündeki kırgınlığı atarsın. Biraz canlan. Çocuktan hoşlanıyorsan da kıza değil çocuğa söyle.


  • dissendium  (10.06.16 22:40:13) 
Yok bu başka bi kızdı. Tanımadığım biri.


  • damdanakan  (10.06.16 22:41:20) 
@damdanakan, o kız o çocuğa yürüyor o zaman. ay ilahi x demez çoğu kız kolay kolay. kapmazsan kaparlar gülüm.


  • dissendium  (10.06.16 22:47:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.