[]

loreal skin perfection nemlendirici

Bu krem adeta derim soyuluyormus gibi soyuluyor yüzümden. Siz de yasadiniz mi böyle bir şey, neden oluyor?




 
Normalde lorealin kremlerini kullanmama ve memnun olmama rağmen bu skin perfection bana hiç yaramadı. aynen yüzümü pul pul döktü bıraktım.
lorealin mucizevi yağ ismiyle piyasaya sürdüğü ürünü kullanıyorum çok memnunum.

  • innerbliss  (10.06.16 14:21:32) 
Krem mi yoksa maske tarzında sürüp çıkarılan birşey mi?

Ürünün arkasında polyacrylic acid yazıyor mu? Yazıyorsa ondan kaynaklanıyor da olabilir.

Not: Bahsedilen ürünü hiç kullanmadım.
  • chitosan  (10.06.16 14:22:34) 
bir kaç kutu bitirdim bende hiç olmadı öyle bir şey.

Edit: ürün şu demi ben bundan bahsediyorum
encrypted-tbn2.gstatic.com
  • yue  (10.06.16 14:28:44 ~ 14:30:10) 
Serumu cok guzel emiliyor denedim ve memnun kaldim ama kucuk kare kutuda olan cildimde yanma yapti ayrica dedigin gibi emilmiyor cope attim.

Indirim varken denemistim normalde la roche tolerant serisi ya da darphin intral cleansing serisi kullabiyorum krem arayisinda isen ve cildin hassas ise onlari tavsiye ederim.
  • neferkitty  (10.06.16 14:32:30) 
@chitosan urun krem. şu an disardayim gidince bakicam
@yue evet o urun :/

  • yuvarlanantencereninkapagi  (10.06.16 15:17:08) 
bb kremi yaptı bende de aynı şeyi. sebebi cildimin kuruluguna baglamistim.


  • madeleine elster  (10.06.16 16:04:36) 
bana da oluyor aynısı, cildimde bir sorun yok ama sürüp yediriyorum sanki sırta kese yaarsın toparlak toparlak olur ya öyle dökülüyor bir süre sonra yüzüme dokunuca. kullanmıyorum o yüzden tekrar da almayacağım.


  • hala mi ceren yahu  (10.06.16 19:26:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.