[]

Android Telefon

Merhaba.
Bir tane galaxy s2 ve bir tane LG g2 kullanmış biri olarak geçen hafta galaxy s7 aldım. Pil kullanımlarına baktığımda Google play servisleri'nin (Google servisleri) her zaman en üst seviyelerde pil harcadığını görüyorum, ekte de görebilirsiniz. Sanıyorum yeni android'lerde bu kullanım oldukça artmaya başlamış. Telefonu ortalama günlük 14 15 saat seviyelerinde ancak kullanıyorum ve bu yeni bir telefon için gerçekten çok düşük. 2.5 yıllık g2 bile hemen hemen aynı seviyedeydi.
Çeşitli sitelerde de mevcut sorunlar var fakat tam biz çözüm bulamadım. İzinlerini de kapattım fakat aynı şey devam ediyor.
Son zamanlarda bu durum hep böyle mi yoksa bana özel midir? Veya telefonu geri gönderip LG g5 alsam mı diye düşünüyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.

 
  • sanal uyku  (10.06.16 11:23:45) 
Dikkat etmeniz gereken ekran süresi, google play hizmetleri tüm androidlerde var, tam olarak olayını çözemesem de eskiden android sistemine entegre olan şeyler şimdi google play servisleri üzerinden çalışıyor galiba bu da onun öne çıkmasına sebebiyet veriyor olabilir.
S7 için de sanırım 5 saat üstü ekran süresi normal olacaktır.

  • atom karincanin torunu  (10.06.16 13:12:47) 
hocam blki guncellemeler falan bu sıralar yogun kullanmistir
bir de senkronize edilen seyleri azalt
s7 iyidir ak gitsin.
  • kingcyrax  (10.06.16 17:44:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.