[]

otobüsle yunanistan

3 gece 2 gün şeklindeki halkidiki - selanik - thassos turlarına katıldınız mı daha önce? ya da katılan birini tanıyor musunuz? önerir misiniz? fiyatlar 220 - 250 tl civarında ama tur şirketlerini bilmiyorum hiç.

www.gruppal.com

veya

www.tatilbudur.com

veya

www.firsatbufirsat.com

hiç turla yurt dışına gitmedim ama otobüsle gidiş dönüş bilet alsak daha pahalıya geliyor. hiç değilse ordan oraya götürür gezdirirler üstüne otelde kalırız gibi bi mantık kurduk. napalım bu turlardan biriyle gitsek sıkıntı yaşar mıyız? gidip memnun kaldığınız ya da şuna şuna dikkat et diyeceğiniz bir şey var mıdır?

 
valla buralara ben kendim arabalarla gittim.. otobüsle epey yorucu olur bütün gece otobuste gecir sabah kalk gez falan. bir de asırı sıkıstırılmıs bir program gibime geldi ordan oraya deli gibi taşıyacaklar..

vize ücreti + halkidiki gezi ücreti + aksam ekstraları derken derken harcadığın para artıyor o yüzden ben kendim gitmeyi tercih ediyorum şahsen.
  • zenc  (10.06.16 09:29:53) 
annem ve babam gitti. çok memnun kaldılar. sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum. sorularınız varsa onlara sorabilirim.


  • kitap arasında kalmış silgi tozu  (10.06.16 09:44:50) 
Sıkıntı yaşamazsınız, çevremde herkes gidiyor. Şans eseri kötü rehber olabilir, o zaman da en kötü rehberi sallar kendiniz dolaşırsınız. Fırsat sitesini bilmiyorum ama ilk iki firma genel olarak aynı turu yapıyor, hangisi daha ucuzsa ya da hangi oteli beğenirseniz onu seçin.


  • whoosie  (10.06.16 09:49:20) 
@zenc, arabamız olmadığından/kullanacak kişi olmadığından ve halihazırda vizemiz olduğu için o konularda da tur daha avantajlı geliyor. otobüs yolculuğu konusunda sıkıntımız olmaz alışkınız zaten. teşekkürler.

@kitap arasında kalmış silgi tozu, acaba hangi şirketle gittiler ve ne ücret ödediler öğrenebilir misin?
  • in vino veritas  (10.06.16 10:05:37) 
Birkac kez kendi arabamizla gittim.

Bir kez de baya ucuza geliyor ve nasil olsa sehirleri biliyorum, ben sadece denize giricem, ekstralarla isim yok diye otobus turuyla gitmistim. Ha ben kavala'dan hic cikmadim, deniz meniz.
Ama selanik turuna katilab ve turla yemek yiyeb arkadasim memnun kalmisti.

Yorucu olabilir. Begendfiinz bi yeede uzun sure kalamazsiniz vb.
  • kuehles blondes  (10.06.16 10:38:37) 
@kuehles, ya aslında bi hafta sonuluk gezi olacağı için çok büyük bi beklentimiz zaten yok. maksat uygun fiyata hazır vizemiz de varken hava değişikliği olsun. bi önizleme olur hem zaten çok beğendiğimiz yerlere bi daha gitmeye sebebimiz olur :) senin tur türk şirketi miydi, hangisiydi?


  • in vino veritas  (10.06.16 11:13:33) 
o tura değil ama 1 gece uyumalı yunanistan turuna gitmiştim. kafa dağıtmak için güzel ama programın çok sıkışık olmamasına dikkat etmek lazım.


  • tukenmez adam  (10.06.16 11:58:26) 
@in vino vertias

Megalo tourla gitmistim. Sikinti olmamisti, otel de daha once kaldigim bi oteldi zaten. Annemin arkadasi ekstralara da katilmisti, cok memnun kalmisti.

Sirket isimlerini goremedim ama bence ekstralara cok da katilmadan (paldir kuldur de olmuyo) biraz kafa dinleme yapabilirsiniz ya.
  • kuehles blondes  (10.06.16 19:05:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.