[]

Kıllanıyorum ( bana yazabilir mi ki )

herkese az yazılmalı günler duyuru ahalisi;

liseden beri en yakın kız arkadaşımda enteresan bir tutum seziyorum, burnuma kesif kokular geliyor...

her ne kadar öyle olmadığını düşünsem de sürekli çok yakışıklı, tatlı olduğum imasında bulunuyor, üstelik bunu sadece whatsappta değil, twitter'da filan da mention atarak belirtiyor. geçen buluştuk, orda da sürekli atıf yapıyor, bildiğin yazma durumu yani ama çok yakın bi arkadaşım, kanka diyor yani, abi ne bu ya? ne diyem mahmut mu diyem, ulan bi sevgilimizden ayrıldık sırtlan gibi üşüştüler abooov.

şimdi sizce nasıl yaklaşayım, tabii ki öyle bişey düşünmüyorum ama nasıl yöneteceğim ki bu krizi?

 
o iltifatların geçtiği laf arasında "hayırdır la yazıyon mu sen bana" de dalga geçer gibi ama değil gibi, tepkisine göre anlarsın herhalde o kadar yakın arkadaşınsa.


  • baba jo  (10.06.16 00:17:38 ~ 00:17:54) 
Kanka ayağı got ayağı. Zaten gözü varmışsa da sevgilinden ayrılınca ya nasip diyip yardirmis.


  • piremses  (10.06.16 00:40:36) 
niye öyle bir şey düşünmeyesin? bence sende bir problem var.
bu arada ilk başlığı okuyunca kıllanan bir kızın ağda yapmadığı bir günde hoşlandığı çocukla karşılaştığı tarzı bi hikaye bekliyordum, hayalgücüm süper.

  • mungojerry  (10.06.16 00:50:15) 
@mungojerry nick süper, abi hoşlanmıyorum etmiyorum ne işim olur allasen.


  • dirty pussy and cock  (10.06.16 00:51:13) 
baba jo +1

hatta beni annem babam bu kadar sevmedi, sen bana mı yürüyon arkadaşım demen daha iyi olur. ama baba jo'nun dediği gibi ciddi değil gülerek söyle. sonuçta ciddi bir durum yok ortada. kız kızarırsa anlaşılır zaten. ciddi konuşup kızı korkutmaya gerek yok.

Ayrıca arkadaşını kırmadan engellemeye çalış. İltifat eden bir kıza erkeğin öyle mi? hadi ya? diyosun? gibi şeyler söylemesi net öküzlük olur. Sana karşı bir şeyler hissediyorsa da açık açık bana başkasını bulsana demek ona acı verir.
  • dissendium  (10.06.16 01:11:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.