[]

şebnem ferah'a ulasmak

Nette aradim, abuk sabuk menajerlik ajansları çıktı. Official sosyal medya hesaplarında da menajerinin ismini vs vermemiş. Belki de bi ajansla çalışmıyor, konser ve etkinliklerini kendisi planlıyor. Bilemiyorum. Kendisine nasıl ulaşabilirim?




 
pasaj müzikle irtibata geçmmen gerekiyor sanırım. direkt kendisine ulaşamazsın.


  • mahone  (09.06.16 15:33:45) 
bir ihtimal grubundaki müzisyenlere (metin türkcan, vs.) ulaşabilirsin, onlara ulaşmak daha kolay olacaktır. instagram'dan mesaj atabilirsin mesela. gerçi şebnem ferah'ın genç fanları da bu yolu kullanıyor olabilir, o yüzden bakmıyor olabilirler o mesajlara ama ne için ulaşmak istediğine göre değişir tabii. güzel bir şey için ulaşmaya çalışıyorsan yardımcı olabilirler bi ihtimal.


  • nathanieltroy  (09.06.16 16:00:32 ~ 16:00:49) 
buket doran bir dönem menajerliğini yapıyordu. ama uzun süre önce.


  • celeron 300a  (09.06.16 16:16:55) 
İmza günü teklif edicez kendisine. İmza günü yapmıyor deniyor ama şansımı deneyecegim yine de.


  • damdanakan  (09.06.16 16:19:29) 
Seneler önce albümlerini aldığım zaman kartonetlerde yazıyordu organizasyon, vs için iletişim bilgileri. Kendisinin kullandığı official bir sayfa bulamadıysan en temizi son albümünü falan alıp oradan iletişim bilgilerine ulaşmak.

Diğer aklıma gelen yol da ekip arkadaşlarının stüdyolarıyla kontağa geçmen. Buket Doran ve Aykan İlkan sanırım aynı stüdyoda (galiba ortaklar) ders veriyorlardı. İnstagram'da yakın zamanda fotoğraflarını falan görmüştüm. Onlar üzerinden de bir şekilde ulaşılabilir sanki.
  • rakunzelll  (09.06.16 16:52:09) 
plak sirketiyle iletisime gecin kendileri menajerinin bilgilerini verir


  • oscar  (09.06.16 17:25:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.