[]

sevgiliyle cinselligin olmamasi

kıyafetlerin ustunden surtunerek opusmeyle zevk alıyor musunuz? direkt yatmak varken bir erkek niye bunu tercih eder? sevgilimle iliskimiz bu yonde ilerliyor son zamanlarda. ergen de degiliz ki diyecegim bu bir asama olsun, yaslar da k 26 e36




 
Bir hastalığı olmasın, bulaştırmaktan korkuyordur seni kaybetmekten korktugu icin soyleyemiyordur da? HPV virüsü örneğin prezervatif bile engellemiyor bulaşmasını.


  • çakıstes  (09.06.16 14:48:20) 
ayrıl, evli 3 cocugu var.


  • bryan fury  (09.06.16 14:55:45) 
kalkmıyordur herifinki. rezil olmamak için penetrasyon yapmıyordur.


  • cekilmis gayfe  (09.06.16 14:55:46) 
Benim baya önceki bi hatunla bazen böyle kıyafetler üstünden sürtünerek boşalıyorduk. Değişiklik olsun deyü. Belki öyledir.


  • Goddard  (09.06.16 15:08:44) 
İktidarsız ya da erken boşalıyor.


  • long live rock n roll  (09.06.16 15:09:23) 
daha önceki duyurularında erkek olduğunu söylemişsin. bir duyuruda kadınsın bir duyuruda erkek. anlamadım.


  • suicides underground  (09.06.16 15:16:44) 
O senin için fazla yaşlı :( sana yetememekten mi korkuyor acaba?


  • köstebek kurabiye  (09.06.16 15:30:22) 
@suicides underground,

en eski duyurular erkek bir arkadasimin duyurulariydi. ben silmedim bilerek cunku insanlar zahmet edip aciklayici yanitlar yazmislar.
  • ferdinand griffonn  (09.06.16 15:57:21) 
oha erkek istemiyor yani. Başta kadın istemiyor sanmıştım ama erkek istemiyorsa bişey vardır ya. Hpv vb. bulaştırmak istemediği bir şey olabilir, ereksiyon problemi desek fark edersin yahu. Erken boşalma olsa yine adam devam eder böyle davranmaz bence.

evli olup vicdan yapmamak için böyle yapıyor olabilir? hani buna "aldatmadım" diyordur.
  • rodriguez2  (09.06.16 16:06:39) 
Üzüldüm gerçekten. Böyle biriyle sevgili olmazdım. Sebebini bilemiyorum, tahmin edemiyorum.


  • yirmisantim  (09.06.16 16:11:18) 
Aşamaları yavaş geçiyorsunuzdur belki. Kendiyle ilgili degil de, seninle ilgili suphelerinden dolayi da böyle oluyor olabilir. Belki sen bir hamle de bulunmalisin.


  • shadowcat  (09.06.16 17:38:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.