[]

iş güç mevzuları - görüşme

selam gencler,

simdi ben bi gorusmeye gittim 2 hafta kadar önce. muhendisim ama finans alanındaydı. bi de adamlar cat diye arayıp ertesi gune cagırdılar hazırlanamadım pek. yine de fena geçmedi gorusme, az bucuk mantıklı cevaplar verdim. adamlar da söyledi zaten. normalde ben önceki işimde calıstıgım konuyu degil ama sektoru severek girmiştim. bunu da görüşmede belirttim. bu defa esas mudur olan abimiz hmm sen pek ne istedigini bilmiyosun moduna girdi. bazı konular verdi oku arastır, tekrar goruselim diye. yani işi yapabileceginden suphem yok ama artık yolunun bu olması noktasında isteginden cok emin olamadım dedi. şimdi acıkcası ben genel olarak ofis hayatına adapte olamamıs, calısmayı sevmeyen bi insanım. bunda biraz calıstıgım konularda tatminsizligim de etkiliydi, burda gorustugumuz pozisyonsa oldukca istah acıcı. kafayı kullanmak gerekiyor ve eglenceli konular. ama genel durusum soguk, aslında benim durumumdaki birinin bilmeyecegi kadar detayı sırf genel kulturumden cevapladım gorusmede ama adam istegimden emin olamadı. mail adresini de verdi aklına bişiy takılırsa sor diye.
sizce bu adama mail atmalı mıyım? atmazsam ilgisiz gorunur muyum diye korktum biraz, ama cagırıcaz dedi hala ses yok. öte yandan bişeylere istekli gorunme konusunda cok berbatım ama gorunsem fena olmaz. şöyle dozunda bi maille neler söylenebilir? bi akıl verseniz süper olcek yahuu

 
Yüzeysel de olsa ufak bi araştırma yapıp birkaç makale okuyup anlamadigin bir şey olursa "Ya, surda ne diyor? Tam anlamadım." diye sor. Ben olsam öyle yapardım yani.


  • damdanakan  (09.06.16 01:20:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.