[]

Bir Film Bir Anime İsmi Sorusu.

başlık ilginç oldu neyse.
şimdi bundan 10-15 sene evvel bir film izlemiştim.
filmde asıl olarak bi çocuk var, belki bi arkadaşı bir de ressam bi eleman var. çocuk sanırım bunun çırağı ya da onun resimlerini dikizleyen birisi. çocuk güzel resimler yapamıyor sonra bir gün saçını uzatıp saçından fırça yapıyor ve fırça sihirli oluyor, arkasından gelsin süper resimler. sonra bunun hocası ya da rönt edilen eleman (kötü yürekli bi adam bu) bu çocuğun saçlarını ele geçirmeye çalışıyor filan. çocukluğumda çok sevmiştim, tekrar izlesem mutlu olurum diye düşünerek soruyorum hatırlayan var mı?

2. soruma geçersem ki bu kolay bi soru. bi anime vardı, böyle motosikletli bi abimiz vardı, babası ölmüştü ve annesiyle yaşıyordu. annesi biraz manyaktı, paso dövüyordu bunu, başka erkeklerle takılıyordu (burayı sallıyo olabilirim) işte dayak yedikçe filan elemanımız motor sürmeye filan gidiyordu. ha bu arada elemanımız motosiklet yarışçısıydı.. herkes izlemiştir zaten, çok güzeldi yav.

onun dışında bi de kobra vardı, ne güzeldi lan o di mi? kırmızı elbise, silah olan bir kol filan. öğlenciyken kaçırmazdım eheh.

 
İlk film "Peanut Butter Solution" olabilir mi, sallıyor da olabilirim..


  • sheeper  (06.08.07 14:34:43) 
biraz baktım imdb'den ama resim olmadığından çıkaramadım, sonra beyazperdeye gittim mamafih orda böyle bir film kaydı yok. okudum konusunu kel olduğunu hatırlayamıyorum ama belki de doğrudur emin değilim. indirmeyi deneyeceğim 1024'e geçildiğinde :)

çocuk böyle çizdiği resimlere filan girebiliyo muydu filmde? öyle de bir şey hatırlıyorum sanki ama..
  • thorn pyros  (06.08.07 16:04:20) 
Aslında benim bahsettiğim de hayal meyal hatırladığım bi filmdi ama resimlere girme kısmını hatırlayamadım gerçekten. Sözlükte girilen tek entrye bi bak, yardımcı olur belki, youtube'daki trailerı da vermiş hem.

sozluk.sourtimes.org

www.youtube.com
  • sheeper  (06.08.07 16:09:06) 
15 sene sonra bunlar nasıl aklınıza geliyor helal olsun.ben yaşlanmışım demek ki:)


  • hepi kro  (06.08.07 18:11:32) 
izledim youtube'daki trailerı ama o dediğim film değil :)

böyle sanki resimlerin içine de girebiliyodu çocuk. bi atölyesi vardı kötü karakterimizin filan.

anime nasıl hatırlanmadı onu çakamadım, annesi böyle biraz manyak, paso dövüyo, sanırsam da hafifmeşrep filan. eleman baya başarılı bi motosiklet yarışçısı.

öyle aklımızda yer edenler geliyo ya, hepsi değil :)
  • thorn pyros  (06.08.07 18:53:21) 
motosikletli animeyi direk hatırladım ama mümkün değil adını çıkaramam.


  • sherinian  (06.08.07 21:37:20) 
unutulmazdı ztn o anime de, işte çocukken isim filan takmadığımız için.. :)


  • thorn pyros  (07.08.07 01:48:24) 
filmin ismini hatırlayamadım ama bi kaç şey geldi aklıma:
çocuğun çizdiği resimler gerçek oluyordu. para kazanmak için sokakta çizim yapıp onları satarken çizimde bi noktayı eksik bırakıyordu ki, çizim gerçekleşmesin...
yine böyle sokakta takıldığı bi zamanda, bi kuş çizmişti, bi yeri eksik bırakmıştı, sonra bi şeyler oldu, o nokta bi şekilde tamamlandı ve kuş canlanıp uçmaya başladı. millete "kuş kağıdımı aldı ve uçtu gitti." demişti ama bi şekilde bu durum kötü adamın kulağına gitmişti, baş belaya girmişti
  • her pakette once kalite  (10.08.07 23:12:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.