[]

Elektronik Ürün Fiyat Farkı

Merhaba

Samsung SSD almak istiyorum.

Fiyatları 750 ila 1000TL arası değişiyor.

www.akakce.com

Sormak istediğim MediaMarkt'ta 1000 TL iken diğerleri nasıl 750TL'e satabiliyor?

Yoksa diğerleri DoğuBank gibi yurtdışından kaçak getirtip mi satıyor acaba? Ucuz olanlarını almayı tavsiye eder misiniz? Orjinal ürünler midir bunlar?

Saygılar

 
Mediamarkt pahalıya satıyor, o listede ereyon göze çarpıyor 777 liraya satıyor, hepsiburada ise 829 liraya satıyor. yani fiyatta bir düşüş var ama her yere yansımamış yüksek ihtimal. alacaksanız ince hesap da güvenilir bir sitedir ve çok ucuz bir fiyat girilmiş, tedarik edemiyoruz diye vaz geçebilirler belki.


  • atom karincanin torunu  (08.06.16 22:37:21) 
Neden acaba şube öağzalarında bulunumuyor bu ürün?

Teknosa ve Vatan Bilgisayar'da bile yok. Sadece online var.
  • mertozkoy  (08.06.16 22:55:33) 
Yanlış olmasın ama şubelerde bulunabilmesi durumu samsung türkiyeye kalan bir şey sanırım, şubede ürün tutmak masrafa sebep oluyor galiba, eee ssd de sürekli satılan bir şey değil.


  • atom karincanin torunu  (08.06.16 23:03:57) 
Istanbul Bilişimde buldum bir tane.

www.istanbulbilisim.com.tr

766 TL. Tavsive eder misiniz?

Teşhir ürünü gibi duruyor ama?
  • mertozkoy  (08.06.16 23:23:41) 
Teşhir ürün değilse pek sorun olacağını zannetmiyorum, tabi istanbulbilişim çok paralel ithalat ürün getiren bir firma, yani ssd'yi böyle getirmiş olabilir belki.


  • atom karincanin torunu  (08.06.16 23:45:13) 
büyük ssd alan pek yok o yüzden ellerinde yoktur. Ben 960gb ssdler biraz ucuzlasa alacağım, gidip bakıyorum 240gb üstü yok ellerinde çünkü millet macbook'una bilmemnesine hep 240'lık takıyor.

istabul bilişim paralel ithalattır. Garanti durumunu bir sor. Açılmışsa falan alma zaten.
  • rodriguez2  (08.06.16 23:51:15 ~ 23:52:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.