[]

uçak aktarma sorusu

thy'nin sitesinden ankara-londra uçuşu seçtim. istanbul'a iniş ile istanbul'a kalkış arasında 1 saat var. bu 1 saatte ne yapılıyor? pasaport kontrolü bu arada mı? yetişilir mi?

ek olarak biri anadolujet biri thy. arada bagaj alacak mıyım yoksa otomatik mi aktarılacak?


 
Bagajı ankaradan verip londradan aliyorsun.o bir saatte dış hatlara geçmeye çalisiyorsun. Bir saat oyalanmak icin az bir vakit.pasaport kontroku filan uzun surebilir oyalanma bence.


  • delicevat  (08.06.16 20:02:09) 
geçen hafta arkadaşım madride geldi 1aynı saat aktarmayla, passport control check in darken 1 saat anca yetmiş, hiç aksatmayın derim.


  • ripolip  (08.06.16 20:36:52) 
oyalanmam direkt geçeceğim hemen. peki diyelim biri rötar yaptı diğeri kaçtı. ne olacak? bağlantılı uçuş değil mi bu?


  • antikadimag  (08.06.16 20:57:17) 
Hiç başıma gelmediği için fikrim yok.


  • delicevat  (08.06.16 22:15:47) 
Kacarsa bi sonraki ucaga bilet verecek thy.
Yine bir sey yapmana gerek yok. Onemli olan baglantili ucus olmasi. Ayri ayri bilet alirsan ustune soguk su icilir :)

  • kuehles blondes  (09.06.16 12:33:38) 
bağlantılı uçuş olduğundan, sizi zaten indiğinizde karşılarlar. oralarda yurtdışı aktarma yolcularımız bu taraftan lütfen diyen insanlar göreceksin.

güvenli alandan çıkmadan doğrudan dış hatlara yönlendirirler ve hızlıca yeni uçağa ulaştırırlar sizi.

olur da ilk uçağınız rötar yapar ve ikinciye geç kalırsanız da hiç sorun değil, bir sonraki uçakla uçururlar. bir sonraki uçak ertesi günse, otel masraflarınızı da karşılarlar.
  • fever  (09.06.16 12:47:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.