[]

Biraz iğrenç bir soru olacak ama

Dışkınızda sümüksü akıntı oluyor mu?

Dışkının kendisine baktığınızı sanmıyorum tabi, tuvalet kağıdında görmüşlüğünüz var mı olarak algılayabilirsiniz.


 
%90 IBS semptomu.

www.google.com
  • ThomasJefferson  (08.06.16 16:46:05 ~ 16:46:27) 
Ben dışkıma da bakıyorum canım. Kötü bir şey değil ki. Yolunda gitmeyen bir şeylerin erken habercisi olabilir.

Ama görmedim öyle bir şey. Beton gibi s.çıyorum maşallah.
  • yirmisantim  (08.06.16 16:48:24) 
parazit vs de olabilir. bi dahiliyeye gorunun derim.


  • fayfim  (08.06.16 16:50:26) 



  • shotgunwoman  (08.06.16 17:16:58) 
sümük olsa bile o silindirik kahverengi bok tabakasının içindedir belki, bilemem :)
valla ben de her zaman bakarım dışkıma, neden bakmayayım. taş gibi taş maşallah.

  • hakim oynayin dedi  (08.06.16 17:19:54) 
Ben sifonu çekmeden önce her zaman bakarım eserime ama hiç öyle bir şeyle karşılaşmadım. O mesafeden bakınca görülebilecek kadar bariz bir şey mi ki bu sümüksü akıntı?


  • Thredith  (08.06.16 17:22:59) 
@Thredith Tuvalet kağıdında belli oluyor daha çok, silmenin de etkisiyle kağıda bulaşıyor. Dışkının kendisine dikkatlice bakınca görülebilir belki tuvalette de, emin değilim.


  • whimsical  (08.06.16 17:28:21) 
Bayanlarda eylem anındaki zorlanmaya bağlı olarak açığa hızlı çıkan vajinal akıntı bulaşığı olabilir, tuvalet kağıdına yansıyabilir.


  • Sulfoxaflor  (08.06.16 19:59:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.