[]

enpara nedir? yenir mi?

bu enpara'nın avantajı nedir tam olarak? faizi mi daha fazla? ben faizden ziyade para transferi için hesap açmak istiyorum. bir de sanırım hesap açtırırken onlar geliyormuş ben şubeye gitsem olmaz mı?




 
enparanın şubesi yok, sadece internet üzerinden işliyor. ondan sen gidemezsin onlar gelir. para transferi için mantıklı çünkü diğer bankalar eft için ücret alırken enpara almıyor. bir de faizleri daha iyi evet.


  • kaputt  (08.06.16 16:47:03) 
şubeye gidemiyorsunuz. geldiklerinde de özellikle şubeye gitmeyin bir işlem yapacağınız zaman diyorlar. eft ücreti yok, yıllık kullanım ücreti yok. ayda sanıyorum 3 kez istediğiniz bankamatikten para çekebiliyorsunuz fark ödemeksizin.


  • brakgn  (08.06.16 16:47:10) 
onların gelmeden hesap açtırma yolu yok mu? müsait bir ortam yok çünkü. (evde fuhuş yapıyoruz)


  • tute  (08.06.16 16:52:31) 
farklı atmlerden para çekme ayda "bir" defa ücretsiz.


  • hpkhga  (08.06.16 16:53:03) 
imza için geliyorlar. sen başvururken illaki adres ver. sonra eleman seni randevu için arayacak. yakınlardaki cafe gibi bi yerde buluşup halledersiniz.


  • sarlatan  (08.06.16 16:53:42) 
dışarıda da randevu verebilirsiniz cafe filan. ne bileyim simit sarayına gidin saat verin.


  • kaputt  (08.06.16 16:53:52) 
hocam bi kere çok sade ve çok rahat.

diğer bankalarda bi eft yapıcam diyorsun, 40 tane bilgi istiyor her seferinde. enpara'da " en hızlı" diye bir bölüm var. tüm eftlerini, faturalarını falan kaydediyor, sadece tutarı yazıp gönderiyorsun, olay bitiyor. krallar gibi.

müşteri hizmetleri maksimum 30 saniyede bağlanıyor. fıtık etmiyorlar insanı.
her eft'nde güvenlik gereği hemen sana mesaj atıyorlar, çok yüklü miktarsa emin olmak için arıyorlar. bunlar hep güven veren şeyler.

vadeli hesap faizleri de yüksek. % 12 falan sanırım şuan. bireysel emeklilik falan hikaye yani.

ayrıca spotify, steam, netflix ve deezer gibi kampanyaları da var, %50'sini geri yatırıyorlar falan. canavar, canavar.
velhasılıkelam hiç bekleme bile, direk geç.
  • hakim oynayin dedi  (08.06.16 17:14:34 ~ 17:20:17) 
faiz oranları son zamanlarda biraz düşmüş olsa da yeni kampanyalarla unutturdular onu, sitelerinden kampanyalara bakabilirsin. gayet güzel bir oluşum tavsiye olunur


  • quamos  (08.06.16 17:17:12) 
tamamen ücretsiz bankacılık denebilir.

günlük faiz oranları mb oranları düşürmesiyle düşmeye başladı maalesef.
kampanyaları şahane, yalnız geçen ay %30 indirimli kitap kampanyasını bu ay %50 yapması üzdü beni açıkçası :/
  • livaneli kadir  (08.06.16 17:25:29) 
Ücretler kısmı belirtilmiş bende olaya müşteri hizmetleri yönünden bakıyorum.Enpara üzerinde ile en fazla 1 dakika içinde görüşebiliyorsun. Vakıfbankta 17 dakika beklemekten, Garanti'de ise doğru menüyü bulmaktan yorulmuş ve çıldırmış bir insan olarak bu bankalarda bulunan hesaplarımı kapattığımı belirtirim.


  • murtiii  (08.06.16 20:27:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.