[]

80'ler 90'lar partisinde çalmalık yabancı şarkı listesi

best of'lara baktım ama çok rock geldi bana.. biraz daha danslık ne var arkadaşlar?




 
Youtube.


  • Goddard  (08.06.16 01:18:58) 
modern talking'in gözüne gözüne vururdum ben valla. ne bileyim haddaway falan. klasik ama iş görür bence.


  • der meister  (08.06.16 01:21:48) 
spicegirls - wannabe
backstreet boys - everybody
backstreet boys - i want it that way

aklima geldikce eklerim

michael jackson - billie jean
madonna - like a prayer
mambo nr 5
las ketchup - asereje
barbie girl
life is live
  • letheavendangered  (08.06.16 01:22:12 ~ 01:34:26) 
Ain't nobody
Self control

  • kuehles blondes  (08.06.16 01:25:12) 
Simdi bak game of seyredecektim ama bunu amme hizmeti olsun diye yazacagim,silme referans olarak kalsin.insallah browserda kapanmaz malum eksiduyuru ve mobil sorunlari ve benim sosis parmaklarim.

Simdi 80 ler diyince gayriihtiyari rock bulasmak zorunda hardrock,sonrasinda heavy metal,soft olanlarindan bulunabilir.ama ben 80 ler partisi yapsam opus tan live is life sonrasina muhakkak quite riot tan cum on feel the noise eklerim.bu ekibe gazlamanin sahi survivor dan eye of the tiger i olmazsa olmaz diyerek calarim.ok gene rock oldu ama olmaliydi simdi popa gecelim.

Modern talking bahsedilmis uc adim saga uc adim sola sarkilariyla olmalilar,modern talking olunca cc catch diye bir abla var cause youre youngla girmeli,cc girince aynisinin afrikalisi bad boys blue youre a woman im a man ,buranin vazgecilmezi kralicemiz sandra olmali in the heat of the night.

O donem bizde amerikandan cok avrupa muzigi,daha bir ingiliz oldugu icin almanyadan nena yi rette mich ile eklerim,99 lufthballons calarim.almanya denince falco suz olmaz jeanny diye baslamalidir.

Dur bunu gondereyim kapaniyor sayfa sonra.devam edeyim.
  • duptıs  (08.06.16 01:44:17) 
Alman aklima gelirse eklerim gene fransada desireless tan voyage voyage olur,vanessa paradise joe le taxi olur.

Ingiltere onemli,agir fingirdek ingiliz gay sarkicilarinin donemi,allah korudu uymadik onlara ,sahi piri boy george ve culture cluptan karma chamaleon,bronski beatten small town boy cok seker heriflerdir.aynisinin kopyasi communards dont leave me this way,marc almond ta ingiliz miydi? Neyse ondan hatta softcellden tainted love,something gotta gibi.tainted love onemli o olunca new order dan blue monday olmali,klasiktir keza.hazir synthlercosmusken erasure gelmeli love to hate you demeli.frankie goes to hollywood da ingiliz iydi ya bu saaten sonra ne farkeder relax:)

Bunlarin arasina bence cok onemli murrey head diye bir abi var one night in bangkok diyede bir sarkisi var.senelerce bodrum halilarnasin acilisinda kullanilmistir.acilisa efsanedir

Duran duran i es gecmeyeceksiniz tabi wild boyz diye gelmeliler.bak bide az yukariya dead or alive dan spin me around eklenmeli.
Her ne kadar avustralyali olsada kylie minok abladan locomotion.jason donovanda olur ama 90 sonrasina olur.romantik olur.

Wham onemli wake me up before you go go,icinden cek george michael e ne soyletirirsen soylettir mubarek tarkan.

Ok universal takilalim.kuzeyden a-ha take on me.az 70 ler olur ama her donemin sarkilari abba olur abba olunca boney m ra ra rasputin:))oy eglendim gece gece.

Karisik yazalim laura branigan self controlsuz olmaz,alphaville big in japansiz mimkin degil,komanchero mu dedin.madem dedin hemen yeke yeke cal pesine.hazir ritmi tutturdun give me hop joanna eddy grantten.dur gene gondereyim
  • duptıs  (08.06.16 02:08:38) 
Bir ara memelerin vazgecilmeziydi rick astley never gonna give you up.uykum geldi hizlica yazalim,pet shop boys hepsi olur,madonna ,michael jackson falan dememize gerek yok,eurythmics de keza oyle.
Kajagoogoo ve yazoo garip yazilislariyla hatirla,bu arada kajagoogoo da ki limahl berber olm,bildigin mahalle berberi adam ama neverending story gibi bir eser vermis.

Proclaimers 500 miles eglencelidir.hit he road jack eglencelidir,james brown eglencelidir.

Genesis,phil collins sarkilari,rolling stones,abi fena uykum geldi,
  • duptıs  (08.06.16 02:27:06) 
pet shop boys. love etc. falan bile koyabilirsiniz, kimse anlamaz yeni olduğunu.


  • la mort heureuse  (08.06.16 02:31:25) 
ace of base denmemiş galiba. all that she wants olur, the sign olur.


  • kobuzchu kiz  (08.06.16 02:49:46) 
kaoma- lambada
belinda carlisle- heaven is a place on earth
modern talking- cherry cherry lady
corona- rthym of the night
sonique - sky
snow- informer
boney m- daddy cool
.
.
.
  • phalanx claude  (08.06.16 05:39:14) 
We will rock you,
Living on my own.
Freddy Mercury
  • baharat  (08.06.16 10:00:36) 
Gloria Estefan - Rhythm's Gonna Get You, Conga
Madonna - La isla bonita
Cindy Lauper - girls Just Wanna Have Fun
Katrina and the Waves - Walking on Sunshine
Culture Beat - Mr Vain
Her türlü Modern Talking (Yomaha Yomaso'dan başlamak üzere)
Journey - Separate Ways
N'Sync - Bye Bye Bye, I Want you Back
No MErcy - Where Do You Go
Ini Kamoze - Here Comes The Hotstepper
Mr President - Coco Jumbo
  • aychovsky  (08.06.16 10:13:20 ~ 10:22:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.