[]

fatih portakal

www.cumhuriyet.com.tr

portakal'ın bu yorumu konusunda ne diyorsunuz? sözlükte hala bu adam iyi gazeteci değil, hep muhalefeti eleştiriyor vs. gibi yorumlar var. akp'nin her yanlışını açık açık söylüyor, sayıyor. bu o örneklerden sadece biri. daha ne yapmalı insanları mutlu etmek için?


 
Bu adama bayılıyorum, bence iyi bir gazeteci, bu videodaki söylediklerine sonuna dek katılıyorum.


  • noeldayın  (08.06.16 00:30:36) 
bu bulteni bastan sona izledim, hatta sozluge de yazdım. bu konuda cok dogru bi tutum sergiledi. ama 1 ya da 2 haber sonra cb danısmanlarından birinin haberi ustune baskanlık da oturulur tartısılır dedi.
bence overrated bi isim, gaz alıyor, arada cok haklı şeyler söyluyor evet ama ben bu adama güvenemiyorum.

  • galandar kostumu  (08.06.16 00:35:10) 
Gecen haberlerde izledim bunu. ailesine düşkün bir muhalif :)
Her şeyi üzerine alındı.
İyi bir gazeteci falan degil. Bu zamanda meşhur olmanin yolu gidişatın tersine hareket etmektir. o da bunu uyguluyor.
Bütün partilere eşit oranda bir eleştiri sergileyemiyor.
  • 1adam  (08.06.16 00:43:28) 
daha önce de yine benzer bir olayda benzer söyler söylemişti. politikacı abiler lafın nereye gideceğini kimi üzeceğini düşünmenden saçmalamakta oldukça mahirler.
doğurma/doğrumamamızın derdine düşen büyüklerimiz canlarımızı korumayı pek umursamıyor...

portakalı beğeniyorum kısıtlı özgürlük alanında elinden geleni yapıyor. zaten havuzdan, yandaştan izlenecek bir şey yok denk gelirsem onu izlerim.
  • Ufuk  (08.06.16 00:47:08) 
@galandar kostumu tartışılamaz deseydi objektif olmazdı ki. tek taraflı bir bakış açısı olurdu. elbette tartışılır demesi daha doğru bir yaklaşım.

@1adam chp'yi de, mhp'yi de, hdp'yi de ve hatta akp'yi de eleştiriyor. daha nasıl eşit oranda yaklaşım sergileyecek ki?
  • yetkili birine benzeyen abi  (08.06.16 00:50:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.