[]

tez yazmakta olan var mı?

birbirimizi gaza getirelim. yoksa çok feci hayatım kayacak. böyle plan falan, şu kadar sayfa yazılacak bilmemne.

motive edemiyorum kendimi. tam başlayacağım onlarca makaleyi görüp nasıl bitecek diyorum, başlayamıyorum. off.

procrastinators, unite! (tomorrow)

danke.

 
ben hayatimda iki kez sabahladim okul icin. ikisi de teslim gununden onceki iki gundu. 12.00 teslimin son saatiydi 11.55 gibi teslim edebilmistim :)

aklinda neler yazacagin bellidir zaten, ac klasik muzik, yardir gitsin. baslamazsan asla bitiremezsin.
  • fakyoras  (07.06.16 21:41:11 ~ 21:41:27) 
Ben dersleri verdim tezi biraktim gibi oldu, sen bırakma :)


  • anily  (07.06.16 21:44:44) 
kulaklığı takıp şunu loop'a alıp başlayın. kolay gelsin :)

www.youtube.com
  • sırtçantalı  (07.06.16 21:45:54) 
Var, ben. Yüksek lisans tezi yazıyorum.

15 Ağustos'ta teslim. 2 buçuk ayım var, yazılacak 4 chapter var. 2 haftada 1 chapter bitiricem diye hesap yaptım. Son kalan bir haftada falan da son düzenlemeleri yaparım dedim. Bakalım ne düzeyde yalan olacak.
  • buff  (07.06.16 21:55:29) 
yaparsınız genşler. hepsi olup bitiyor bi şekilde; geriye saçımızdaki beyazlarla, kaybolan yıllarla, yaşayamadığımız arsızlıklarla kalıyoruz..

@passion, panik bu işin zehiri. o makaleleri bi yere bırak hele.. şu klasörlerdeki makaleleri görüyo musun? i.hizliresim.com işte onlar benim 7 sene önce bitirdiğim yl.da yaralandığım makalelerden bazıları. tamamen farklı bi alanda devam etmeme rağmen bunları atmaya kıyamıyorum. ilişkinin boyutunu sen hesap et :s

makaleleri dök önüne, öncelik sırasına koy. bunun için harcayacağın vakte acıma, en gereklisi bu inan. sonra sıradan hızlı hızlı tarayarak alacaklarını al, word'e dök. sonra hepsini harmanla, makaleler konusunda olay bu. herşeye hakim olmak, hepsini çalışmana katmak gerçekçi bi düşünce değil zaten, mottomuz 'olduğu kadar, olmadığı kader..' :P hadi bakalım :)
  • manuel mandalina  (07.06.16 22:22:23 ~ 22:22:52) 
Ben iki senedir süründürüyorum daha ortada tez önerisi yok, fikir bile yok :( biter, biter. hiç değilse başlamışsın.


  • cevahir  (07.06.16 23:09:04) 
beni de alın aranıza beni de alın !

bu sefer söz yarın başlıyorum ^^

*************************************

Bir gün sonra edit : başlayamadı :/
  • qazaqwsx  (07.06.16 23:17:59 ~ 08.06.16 14:05:09) 
Ders dönemim bitiyor yani ödevlerim bittiği için benim için bitti sayılır. Ve önümde tez için okumam gereken bir sürü şey var daha şimdiden. Nasıl yapalım?


  • mutlusismankedi2015  (08.06.16 00:01:54) 
Okumak için optimum süre ve gerekli notların çıkartılması gün başına 2 makale olsa...ayda 60 az olabilir...program yapmak ne zormuş.

Ben yl tezimi 2 ayda yazmıştım. Sanırım ona güveniyorum ama doktorada 6 ayda bir komite toplanıyor bir şey sunmak lazım. Öff ya. Günde 2 sayfa ilerlense olabilir mi ki bu? Herkes 2 sayfa yazsın :P
  • passion rules the game  (08.06.16 07:48:26) 
ben tezlerimi yazarken fotoğraf makinesini zoom mekanizması gibi çalışmıştım, sizin de belki işinize yarar.

önce allah ne verdiyse yazın, sonra üzerinden tekrar tekrar geçerek her geçişte biraz daha rafine edersiniz.

ve elbetteki başlamak bitirmenin yarısıdır.
  • maxc  (08.06.16 11:29:14) 
Ben baslayip baslayip bitiremiyorum. YL tezi. Okuyorum not aliyorum. Sonra araya bir sey giriyor ya da ben tezin baska bir kismina odaklaniyorum. Daha once nerede kaldigimi unutup onceki bolume tekrar basliyorum. Okuya okuya konuya danismanimdan daha hakim hale geldim. Benim okuma not alma konusunda sikintim yok. O notlarimi toparlayamiyorum ama:( Temmuz'dan itibaren bosum. Aralik'a kadar biter mi sizce?


  • ganbatte  (08.06.16 12:12:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.