[]

tam olarak şu tarz kızlardan hoşlanıyorum:

media4.popsugar-assets.com
www.youtube.com

sübyancı demeyin bunun 20li yaşlardaki hali işte.

şimdi bakıyorsun bizimkilere 21-22 yaşlarında kocaman olmuş ergenliği bitirmiş ama hala 10 yaşında çocuk gibi davranışlar sergiliyor. sonra bu kıza bakıyorsun 10 yaşında ama ne kadar zeki. patır patır saydırıyor. sansayı jonu göt ediyor.

toplumumuzda neden bu kızlar çok az ya? çok dert edindim şu an.

not: bu bir türk kızlarına hakaret yazısı değildir. yabancılarda da vardır.

 
Bazilari da senin hoslanmadigin tarz kAdinlardan hoslaniyor.

Herkesin (kadin-erkek farketmez) piyasasi ayri. (baska nasil ifade ederim bilemedim eheh)
  • kuehles blondes  (07.06.16 20:19:17) 
bence herkes zekadan hoşlanır ya. tyrion lannisterın kadın versiyonu gibi bi eşim olmasını isterdim. erkeklerin nefes alsın yeter anlayışını hiç doğru bulmuyorum. (zaten buranın %90ı memeci) işte bu yüzden kızlar aptal kalıyor bence. her türlü giderim var diye düşünüyor. (en azından bir kitle)

edit: erkeklerin zeki olduğu çıkmasın.
edit2: ağır genellemeler dönüyor ama yapacak bişey yok.
  • freetakilir  (07.06.16 20:22:12 ~ 20:24:37) 
@free, sen ne sunuyorsun da akli basinda biri sana baksin? Bence ayni ortamda bile degilsin onlarla.

i3.kym-cdn.com
  • Silesius  (07.06.16 20:28:36 ~ 20:29:16) 
sansa ve jonun karşısında ne diyeceğini şaşırması/bilememesi kızın çok bilmişlikten çok doğru şeyler söylediğini gösteriyor bence. 10 yaşında olduğu için çok bilmiş bulduğunu düşündüm bende :D

edit: aynısını dany söylese ne olurdu? xd

edit: @Silesius bana baksınlar demedim ben isterdim dedim. onlar bakmasa da olur. çevremde öyle insanların arttığını görmek gurur verici olurdu. beni kırsalar bile. en azından g*t olur kendimi düzeltirdim değil mi? ayrıca soruda da çevremizdeki zeki kızların azlığından yakınmışım
  • freetakilir  (07.06.16 20:29:58 ~ 20:36:39) 
ben o kızı 23 nisanda başbakan olan bebelere benzettim. kasıntı ve olmamış yani.


  • gliderpilot  (07.06.16 20:34:38) 
Ayyyy bu ne kııızzz!!! Cidden bu kızı beğendin mi? Ayrıca neden türk kızları hakkında genelleme yapıyorsun? Türk erkekleri hakkında genelleme yapılmayacağı gibi bizim içinde yapılmamalı.


  • powerpufgirl  (07.06.16 20:37:18) 
Toplumumuzda bu kızlar çok az demek biraz cüretkar bir genelleme değil mi ya? Yetmemiş yabancıları da eklemişsin bi de sonuna. Yapacak bir şey yok denebilecek bir durum değil bu bence, yapacak bir şey var: Genelleme yapmamak.

Nası çevrelerde yaşıyorsunuz merak ediyorum. Benim etrafımda bir tane çocuk gibi davranan kadın yok. Hayatım boyunca hatta bu şekil kadın toplasan 10 tane falan görmüşümdür.
Karşıdaki, kişinin aynasıdır. Seninle alakalı bir problem olmasın karşılaştığın kadınların embesil gibi davranması?

Büyük bir iddiada da ben bulunayım: Duyuru'dan 100 kadın seçelim rastgele. Hepsinin sırayla eline verebileceğinden eminim.

İster istemez sinirleniyorum böyle şeyleri gördükçe. Bir de tutarsız, bir öyle bir böyle laflar. Hakaret yazısı değil diyorsun ama bal gibi hakaret yazısı, kadınların çoğunu akılsız olmakla suçluyorsun.
  • buff  (07.06.16 20:39:40) 
@free onu mu diyorum. Red yiyecegin zaten belli de, nargile kafende takilip sonra akli basinda kiz niye az dememen lazim. Bir sosyal etkinlige mi gittin, bir söylesiye katildin bir etkinlige, tiyatro cikisi yeni insanlar mi tanidin? Yani, begeniyorsun, niye az diyorsun da bulmak icin neler yaptin onu diyorum ya.


  • Silesius  (07.06.16 20:40:23) 
gayet yapılabilir, aziz nesin türk milletinin %60ı aptaldır dediğinde bu doğru oluyor da neden ben türk erkeklerinin %90ı abazadır türk kızlarının %90ı aptaldır deyince yanlış oluyor? demek ki sizin çevreniz %10dan oluşuyormuş. sizin çevreniz gerçeği değiştirmez. biraz dışarı çıkın veya televizyon açıp haberleri izleyin bence.

hayır şimdi siyasi tartışmaya dönüşecek ama ülkenin %50si zaten akpli ve s*ke sürülecek akılları yok iken bu tavrınız nedir klfdfdjg
  • freetakilir  (07.06.16 20:46:21 ~ 20:50:15) 
@buff

rastgele seçilmiş yüz kadından free'nin eline rahatlıkla verir demek genelleme olmuyor mu? bence oluyor. he amaç zaten ateş ateşle karşılık vermekse okey, ama yine de çok mantıklı değil.
  • no frost  (07.06.16 20:46:56) 
bu kızın hal ve hareketlerini ben de beğendim, burda yazılanların aksine 23 nisanda başbakan olmuş gibi ezberletilmiş değil ciddi bir yönetici gibi düşünerek konuşan bir roldü.


  • nundu  (07.06.16 20:50:02) 
Sen kendinden emin, hazırcevap tipleri seviyorsun sanırım . Aslında var ama çevrende yok demekki . Türk kadınını o kadar pısırık görme.


  • cabiday  (07.06.16 20:54:41) 
@freetakilir Aziz Nesin'in %60'ı aptaldır sözünün doğru olduğuna nasıl varıyoruz? Aziz Nesin'in ünlü olmasından yola çıkarak mı yoksa birtakım insanların bu sözü beğenerek Facebook'ta yeterince paylaşmış olmasından mı?
%50nin sike sürülecek aklı olmadığı konusunda da herhangi bir şey söylemedim. Onu da gerekirse ayrıca tartışabiliriz. Ad hominem yapıyorsun, bir mantık hatasıdır bu.

@no frost "Büyük bir iddiada da ben bulunayım...." derken büyük bir iddiada bulunmanın salakça olduğunu, büyük iddiaları tiye aldığımı yeterince anlaşılır bir şekilde belirtememişim galiba.
  • buff  (07.06.16 20:57:37) 
gerçeğe varmana gerek yok gerçek açık seçik ortadadır


  • freetakilir  (07.06.16 21:00:37) 
@buff

sarcasm ile cevap verdin ama ben samimiyetle katılıyorum dediğine, yeterince iyi belirtememişsin, çünkü eminim diyince o ilk cümle geçersiz kılınıyor. neyse sorun yok :)
  • no frost  (07.06.16 21:03:06) 
genşler o değil de, böyle hıttırı bıttırı konuşunca da ükela, soğuk, frijit, tepeden bakan, aşağı gören damgasını yapıştıriyürler anında...ayrıca böyle dişi birey seveni de görmedim malum bizim erkek bireyler kendine güvenen falan sevmez, görünce kaçar
ben karışmam ... :P

  • dene  (07.06.16 21:10:55) 
tamam hadi ben de aptalım ama neden aptallar çok fazla, neden zekiler çok az? bunun cevabını sadece kendimde bulamam değil mi :P

zeki olsam sormaz cevabını bulurdum değil mi? öyle insanlara yukarıdan bakan bi tip olduğum çıkmasın
  • freetakilir  (07.06.16 21:14:01 ~ 21:15:16) 
askerdeki gibi salağa mı yatıyorlar kljgdhfdj öyle değil bence...


  • freetakilir  (07.06.16 21:18:09) 
hoşlanmak asla tek bir kategoriye indirgenemez. zor yani. zeka seviyorsunuz diyelim. sonuna kadar yetecek mi cidden? zeki ama kibirliyse ne olacak? zeki ama insan sevmiyorsa ne olacak? zeki ama asla içinizi kıpırdatacak bir fiziksel özelliğe (ister komple olsun, ister göz olsun, ister saç vs.. çok önemli değil denklem burada) sahip değilse ne olacak? ya da argodaki anlamıyla "taşşş" dediklerinizden olsa ama tam bir aptal olsa ne olacak? hepsi bir yere kadar götürür ama er geç yetmez. olumlu açıdan, onayınızdan geçen özelliklerinin bütünü, tam tersi olanların bütününe karşı terazide ne kadar bir fark gösteriyor bu önemli sanki. daha doğrusu olumsuz özellikleri, olumlu özelliklerin tatminini ne kadar baltalıyor. gibi gibi..

ben de donuk olgunları sevmiyorum. yani içindeki çocuk ölenler. mesela hadi gel koşalım dediğimde, şu yağmurda biraz ıslanmasak mı dediğimde "üfff ne gerek var yaa" diyenler ya da demiş gibi bakanlar.
  • matrix  (07.06.16 21:25:03) 
@matrix (@gilbeys'ede cevap): yani haklısın zekadan ilk an hoşlanırım ama diğer şeyler zamanla çıkar ortaya. o zaman işin rengi değişir ama zeka diğer hoşlantı şeysilerini etkilemede büyük bir etken bence. (benim için değil onun için, zeki insan daha bi olgun düşünceli oluyor yani çoğunlukla, öyle olur diye düşünüyorum) birkaç zeki olgun insan tanımıştım ve çok uzun süre hayatımda yer ettiler ama bu anlattıkların gibi başka şeyler yüzünden yürümemişti.

sonuç olarak yetmez ama benim için en büyük etken bu diyeyim.
  • freetakilir  (07.06.16 21:36:09 ~ 21:36:33) 
yalnız değilmişim eksisozluk.com

edit: bide şunu atmazsam olmaz www.youtube.com dlkfhsdfhjdfsjfd
  • freetakilir  (08.06.16 10:01:09 ~ 17:03:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.