[]

kampçılar gelin bana çadır lazım

2 kişilik (ama tek kalacağım. zaten içine çantamı koyacağım için. 2. kişiye yer kalmayacak)
yazlık çadır arıyorum.
benim için en önemli etken 2 kg dan hafif olması
decathlon da 1 tane var ama ağırlığı 2.2 kg. bu yüzden almadım
2. etken kurulumu basit olmalı

www.decathlon.com.tr

şu çadırın kurulumundaki basitliğe bakarmısınız. böyle basit bir şey arıyorum.

 
www.decathlon.com.tr

hamak düşünmez miyiz? yatak konforu ve kamp şartları bir arada.
  • zebragibi  (07.06.16 19:29:43 ~ 19:29:57) 
Hamak değil. Çadır lazım


  • bana her yer cehennem  (07.06.16 19:38:24) 
You have no idea. Cibinlikli tenteli hamak kücüktür üc.

www.bahriyeli.com.tr

Fp olarak decathlonun üzerine cikamazsin. Bir de yazlik dediginden cok kaliteli olmasi da mühim degil. Yagmur dahi isin icine sokarsan kac derim ama, loapa kay. Yoksa dur decathlonda.

Bir de tek kisi 3 bölmeli 6 kisilik cadir kurmak bile max 20 dk aliyorken niye basit kurulum, onu anlamis degilim. Neyse, diyeceklerim bu kadar.
  • Silesius  (07.06.16 20:13:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.