[]

Acil doktorları en fazla kaç güne kadar rapor verebilir.

Soru başlıkta.




 
Tek hekim 10 güne kadar verebilir ancak hiçbir acil hekiminin ben 3 günden fazla rapor verdiğini görmedim/duymadım.


  • tenceredibi  (07.06.16 14:07:34) 
acil doktoru rapor vermez. rapor almak icin acile gidilmez. rapor almak icin doktora gidilmez aslinda genel olarak.

bunun yaninda yasal olarak maksimunu soruyorsaniz 10 gündür tek hekim raporu. acili, aile hekimi, uzmani fark etmez.
  • fayfim  (07.06.16 14:26:32 ~ 14:28:32) 
peki bir şehirde rapor alıp o rapor bitiminden sonra başka şehirden rapor alsak sorun olur mu?


  • kapi  (07.06.16 14:26:47) 
rapor bitiminden sonra direk tekrar rapor alamazsiniz arada 1 gun calismaniz gerekir. baska sehirde rapor almaksa eger gercekten raporluk bir durumunuz yoksa, yani sahte belge duzenleme sucuysa üstüne gidilmesi durumunda ilk raporu aldiginiz doktorun basini yakabilir. sen bu adama calisamaz raporu vermissin, bu Adam sehirlerarasi yolculuk yapmis, ne is sen bi gel bakayim buraya derler adama.

o yuzden hicbir Doktor Saglam adama isgoremez raporu verip hic alakasi olmadigi bir durumda kendini riske atmak istemez. sahte belge duzenlemenin cezasi 8 yil agir hapis cezasidir. ek olarak kac gunse bu rapor, sigorta kurumunu o gün Kadar cezaya ugratmaktan dolayi para cezasi oder.
  • fayfim  (07.06.16 14:29:04 ~ 14:33:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.